Gosiu- to Scisław Zwyczajny ksywa Pospolity Nie wiem czy będzie zachwycony wspólnym życiem - bo ja mam wiele miłości- może mu się to nie spodobać. Do dzisiejszego wieczoru mieszkał u sąsiadki, zmienił model 70 plus na 40 plus
Przystojniak, jak nic nadaje się na stożek, ale chyba za rok cięcie korekcyjne; pomysł dołożenia traw bardzo trafiony, sama coraz więcej ich wprowadzam i jak tak dalej pójdzie, za 2 lata będzie zupełnie inny ogród, chyba preriowy
Wpadłam, rozejrzałam sie co u ciebie i.....zazdroszzę "przystojniaka" choć ja gustuję w wyższych..
Perwowskia i pozostałe zakupy suoer ! sama szukam buksików zarówno na obwódki jaki na kule.
Kompozycje bardzo ładne, czy ty te donice czymś "postarzyłaś" czy to tylko sama matka natura tak zrobiła ?
Pozdrawim
Przystojniak ma się dobrze.Cały dzień pada , więc ma warunki do zapuszczania u mnie korzeni. Co do donicy- to matka natura tak w miarę upływu lat dodaje im uroku.
Już nie wymyślajcie .. ... Jak przeystojniak, to przystojniak ... Urośnie jeszcze przeca , więc kwestie wzrostu są bez znaczenia i niech zapuszcza te korzenie i nie kaprysi , bo zmianić model +70 na + 40... to takie szczęście trafia się ino raz w życiu ...