Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 14:13, 14 gru 2013

badara napisał(a)
Aniu, bardzo dawno nie zagladałam na forum, widzę w moim wątku, że jest tam od Ciebie pare słów , nadeszła taka pora, że będzie więcej czasu i mam zamiar sie uaktywnić ( co za okropne słowo), zorientowałam sie, że chyba u Ciebie coś się zmieniło, nie przeczytałam jeszcze wątków, ale przede wszystkim widzę piękny awatar z niezłą laską
pozdrawiam Cię i przyjm te wiązankę jesiennych astrow

Hej Badaro, cieszę się bardzo, że już jesteś zaglądałam kilka razy do Ciebie, nie zawsze zostawiając ślad i zastanawiałam się co się dzieje z Tobą U mnie zmiany od 30 lipca jestem już w warmińskim rajski to już wspomnienie, nic po nim nie zostało, zapraszam do warmińskiego pryszcza dziękuję za piękne astry, moje zostały
badara 17:06, 14 gru 2013

Aniu, jestem pewna, że z tego pryszcza też zrobisz raj
monteverde 21:46, 14 gru 2013

badara napisał(a)
Aniu, jestem pewna, że z tego pryszcza też zrobisz raj

No nie wiem nastawiłam się tu na róże mam 69 krzewów
Dzidka 21:49, 14 gru 2013

Aniu, ale mnie rozczarowałaś!
Zaglądam do Ciebie w nadziei, że napatrzę się na różne, przedświąteczne smakowitości kulinarne, a tu.... cisza w tym temacie
monteverde 21:53, 14 gru 2013

Dzidka napisał(a)
Aniu, ale mnie rozczarowałaś!
Zaglądam do Ciebie w nadziei, że napatrzę się na różne, przedświąteczne smakowitości kulinarne, a tu.... cisza w tym temacie

Bo ja w te święta odpoczywam, muszę dojść do siebie po przeprowadzce
Mala_Mi 11:01, 15 gru 2013

Aniu, storczyki czasami potrafią tak zrobić, że zżółkną paczki i opadną. Najczęściej mi to robią po podlewaniu i zimą. Obawiam sie, że przeciągi im nie służą.. Nie przejmuję sie tym, bo zawsze jakiś kwitnie, i żyją dalej...
U mnie dzięcioł to był ze 2 razy i tyle.. tzn widziałam tylko 2 razy .. ciekawe co w gruszy jest takeigo dobrego...
Gardenarium 11:22, 15 gru 2013

Aniu, mnie też czasem opadają pojedyncze pączki, brązowieją, potem odrywam, bo są brzydkie. Ale to nic nie szkodzi, reszta kwiatów ok.

Instagram Ogrodowiska
monteverde 11:31, 15 gru 2013

asc napisał(a)
Aniu, storczyki czasami potrafią tak zrobić, że zżółkną paczki i opadną. Najczęściej mi to robią po podlewaniu i zimą. Obawiam sie, że przeciągi im nie służą.. Nie przejmuję sie tym, bo zawsze jakiś kwitnie, i żyją dalej...
U mnie dzięcioł to był ze 2 razy i tyle.. tzn widziałam tylko 2 razy .. ciekawe co w gruszy jest takeigo dobrego...

to mnie pocieszylaś ze storczykami, faktycznie okno otwieram jak wietrzę mieszkanie, będę go teraz zdejmowała na ten czas z parapetu a w gruszy, jajka owadów i robaki, grusza przedwojenna to i trochę już chora staruszka Po śniegu zostało tylko tyle, jest ciepło, ponuro i lekka mżawka
zostawiam bogatkę i idę skończyć obiad
monteverde 11:41, 15 gru 2013

Gardenarium napisał(a)
Aniu, mnie też czasem opadają pojedyncze pączki, brązowieją, potem odrywam, bo są brzydkie. Ale to nic nie szkodzi, reszta kwiatów ok.

Tak reszta ładnie kwitnie tylko 6 pączków odpadło, one muszą dojść do siebie po przeprowadzce, przez pewien czas stały w nie za bardzo dobrych warunkach dla nich, nawet listki im po przypalało słońce, ale coraz więcej wypuszcza łodygi kwiatowe

Urszulla 12:49, 15 gru 2013

a jeszcze niedawno tyle śniegu u Ciebie widziałam,
u mnie dzisiaj jak wiosną