Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 21:44, 29 wrz 2014

safikey napisał(a)
Kasiu,
przepiekny ogród

mega zadbany i tak z głowa posadzony!!!!

ślicznie
równiez pozdrawiam niedzielnie

Witaj
dziekuje bardzo, pobyt na tym fotum sprawił że udało mi sie poskromić dzikość natury Teraz jest bardziej ugrzeczniona
kasiek 21:48, 29 wrz 2014

Katkak napisał(a)
I kto tu robi piękne zdjęcia Kasiulka . Piękny ogród, to i piękne zdjęcia. Ślicznie, super uchwyciłaś światło w roślinach. Judaszowiec podświetlony słońcem prawie razi w oczy, cudo . I ten ognik tak cudnie wygląda. Fajnie, że bluszczyk się przyjął, ale on jest niezawody. Serduszka też na bank wyjdzie na wiosnę . Kasia przypomnij mi czy ta hortka w japońcu tak cudnie przebarwiona jest w kolorze jasnego różu? Muszę taką mieć, bo szczególnie teraz nie mogę od niej oczu oderwać . Pozdrawiam Kasiulka . Odpocznij trochę, bo jak tak dalej poszalejesz to nawet masarzysta nie pomoże

Nie będziemy się licytowac, są zdjęcia które łapią z aserce i u Ciebie mnie złapały Bluszyk mam nadzieję że da radę, serduszki nie widac ale ma dobre miejsce
Hortka w japońcu taka sama jak w całym u mnie ogrodzie - powstała z podziału
z tej horty (fota w lecie 2008r)

Ona w lipcu i sierpniu ma taki kolor

kasiek 21:49, 29 wrz 2014

grazyna napisał(a)
Weszłam na świeżutkie zdjęcia Bajkowo, cudownie i jak kolorowo

Pozdrawiam cieplutko Kasiu

dzięki Grażynko
Odpozdrawiam równie ciepło
malgorzata_s... 21:56, 29 wrz 2014

Kasiu i jesienna rabata śliczna i oczko piękne Sama nie wiem co mi się bardziej podoba Buziaczki
grazyna 10:08, 01 paź 2014

kasiek napisał(a)

..., serduszki nie widac ale ma dobre miejsce

A co to znaczy Kasiu, dobre miejsce? W półcieniu? Posadziłam 2 szt serduszek wiosną, i ta w półcieniu "zasycha" jesiennie, a druga w większym słońcu znikła, nie ma jej Już po niej ?
Katkak 10:35, 01 paź 2014

Kasia dzięki za zdjęcia hortki
Agania 13:54, 01 paź 2014

Kasiu, zachwycam się każdym zdjęciem, każdy zakątek czymś przyciąga, delikatnymi barwami i nie tylko owocowymi ozdobami, rękodzieła Katkat milusie i klimatyczne jak twój cały ogród

Jak tam remont w domu?........ciekawa jestem nowej ścieżki

Buziaki zostawiam
Agania 14:04, 01 paź 2014

Czy tutaj posadziłaś pięknotkę?
waldek727 17:48, 01 paź 2014

Komu w dzisiejszych czasach chce się jeszcze zakładać takie ogrody?
To nie do pomyślenia, żeby miało to to rację bytu pośród betonu i stali.
Zamiast jakiś cudaków na kiju z pracowni artystycznych, to kaczki chodzą sobie po trawie, jaszczurki wygrzewają się w słońcu odbitym od wodnej toni stawiku, jeże tuptają w nocy, a o świcie ptaki zaglądają do okien.
To nie jest dla mnie ogród na miarę naszych czasów.
To Bentley z 1939r pośród ogrodów. Nie taki prosty spod sztancy jakich wiele, a wyrzeźbiony pracą własnych rąk.
Kasiu. Dziękuję Ci, że od dawna mogę podziwiać Twój ogród który żyje w zgodzie z naturą. O wiele przyjemniej jest usiąść sobie w takim ogrodzie o świcie na wyciosanym z drewna stołeczku, i poprzez brzask promieni słonecznych koić wzrok budzącą się do życia przyrodą niż zdzierać obcasami kolejne warstwy polbrukowych mozajek które niejednokrotnie są początkiem i końcem ogrodu.
Pozdrawiam.
Waldek.
Madziarzeszow 17:58, 01 paź 2014

Kasiu pięknie jak zawsze u Ciebie , zaglądam często , ale zostawiam ślad po sobie rzadko , z braku czasu
teraz w jesienne wieczory będę częstszym gościem obiecuję