Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

AgnieszkaW 10:46, 02 paź 2014

Kasiu, słowa Waldka i Twoja odpowiedź to coś, co rozpieściło dzisiaj moją duszę... Jestem tego samego zdania. Ogród śliczny w szacie jesiennej. Pozdrawiam
kasiek 10:49, 02 paź 2014

Musze jeszcze dokupić róż - sa niesamowite Daruję im nawet te kolce

I pieknotka dla Agani - tu zblizenie - rabaty koło starej altany. Pięknotka jest pod ozdobną bordową wiśnią, miedzy wysokoimi astrami a białym dereniem. Pewnie późną jesienia i zima będzie bardziej widoczna, ale chciałam by miała osłoniete miejsce

kasiek 10:49, 02 paź 2014

renatamama3 napisał(a)
Też ,lubię jesień za te piękne kolory ,ach te liściaste .pozdrawiam

Masz ogród przy lesie, kto by w takim nie kochał jesieni
kasiek 11:02, 02 paź 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, słowa Waldka i Twoja odpowiedź to coś, co rozpieściło dzisiaj moją duszę... Jestem tego samego zdania. Ogród śliczny w szacie jesiennej. Pozdrawiam

No to nam sie udało
czasem natchnienie przychodzi z nienacka zwłaszcza pod wpływem czyiś wypowiedzi
waldek727 11:05, 02 paź 2014

kasiek napisał-ła:
Coś mi musieli pogmerać w głowie podczas operacji bo niesamowity filozof się ze mnie zrobił

Nie Kasiu. Z Tobą wszystko jest Ok". Mądrymi słowami podsumowałaś moją zawartą w pierwszej części postu ironię. Ironię skierowaną do czegoś, a nie konkretnie do kogoś. Ja tak widzę Ciebie i Twój ogród, a Ty poprzez pryzmat swojego ogrodu tak patrzysz na życie. Ogrody są przecież odzwierciedleniem naszej duszy.
grazyna 12:56, 02 paź 2014

kasiek napisał(a)
Musze jeszcze dokupić róż - sa niesamowite Daruję im nawet te kolce

A wiesz już jakie chcesz dokupić? Daję Ci poniżej link -może Cię Kasiu zaciekawią? Do Twojego ogrodu

http://rosarium.com.pl/produkt/nevada

http://rosarium.com.pl/produkt/john-cabot-svejda-1949

kitek81 13:32, 02 paź 2014

I jesień może być piękna i kolorowa Dobrym przykładem na to jest Twój ogród
pozdrawiam serdecznie
renatamama3 13:32, 02 paź 2014

Kasiu ,no w lesie większość iglastych ,ale żołędzie też są ,właśnie żółkną .
Jakie chcesz róże ? spory wybór mają Hajdrowscy ,mam od nich sporo róż ,a ja właśnie dziś ,chodziłam po Floribudzie i mam 3 róże w koszyczku .
Katkak 21:10, 02 paź 2014

kasiek napisał(a)

Kasienko, Ty masz ogród w baaardzo podobnym stylu i klim acie więc te słowa pasuja równiez do Ciebie

Staram się Kasiu i mam nadzieję, że nie zejdę gdzieś na modowe "manowce", a jakby mnie gdzieś niosło to strzel przez łeb . Biedna Oliwcia , ale weekend ma być piękny więc możesz zrobić generalne wietrzenie, mam nadzieję, że przyniesie Jej ulgę. Mój Fifi też chory. Dostał lajtowe syropy bo tak źle to nie wyglądało, ale coś mi się wydaje, że jutro znów odwiedzimy lekarza, bo kaszel zamiast ustępować to się nasilił. Mam tylko nadzieję, że Iga się nie zarazi bo aż boję się myśleć. Kasieńka hortce na pewno będę dosypywać tego środka, bo jest tak piękna, że uzależniłam się od jej kolorku . I też cudnie się przebarwia. A doszedł list do Darusi? Nie gniewaj się, że tyle to trwało, ale co ja poradzę jak łatwiej zagonić to moje dziecko do sprzątania niż do malowania . Pozdrawiam .
Agania 09:53, 03 paź 2014

Ależ u Ciebie wysyp zdjęć jak grzybów po deszczu....ale mogę je oglądać bez końca tam i z powrotem. Jak poznać Twój ogród i każdy zakątek w Twoim raju?
Lukam na zdjęcia na okrętkę, nie mogę rozpoznać całej obsady roślinności, która wypełnia twój ogród, dzięki za opisy, w końcu już dojrzałam, gdzie pięknotka rośnie, z dalszej perspektywy, nie sposób odgadnąć jakie to gatunki, dlatego tak bardzo lubię do Ciebie przyjeżdżać

Ładnie ją wkomponowałaś