Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci

Ogród cioci

malgorzata_s... 19:02, 01 mar 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
To ja mam takie co jesienią sadziłam

Ja nie posadziłam jesienią
kasiek 19:15, 01 mar 2014

Faktycznie ciemiernik piękny, która to odmiana? Bomój zakwitł w listopadzie i kwitło lutego.
A krokusy .... ech szkoda gadac jakie cudne
malgorzata_s... 19:23, 01 mar 2014

kasiek napisał(a)
Faktycznie ciemiernik piękny, która to odmiana? Bomój zakwitł w listopadzie i kwitło lutego.
A krokusy .... ech szkoda gadac jakie cudne

Kasiu na etykietce było Helleborus niger Ale ja go dopiero kupiłam
Mala_Mi 19:43, 01 mar 2014

Cioteczka.. wybacz.. tylko obrazki pooglądałam... na FB też oglądałam, ale wiosną można sie cieszyć w nieskończoność..
Poduchy u sąsiadki cudniaste... i wrzośce rosna razem z lawendą.. a u mnie sie dziewczyny dziwiły, że tak sobie dają radę Jak się im każe rosnąć to rosną
anna_g 19:48, 01 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Proszę uprzejmie Położyłam się na trawce aby niektóre zrobić

Leżenie na trawce 1 marca może nie jest zbyt zdrowe ale opłacało się bo zdjęcia śliczne. I miejsca na zdjęciach też urocze. Coraz piękniej się robi. Nawet nie wiedziałam że są takie fajne iryski tygrysie. Bardzo ładny bukiecik I te poduchy u sąsiadki też mi się bardzo podobają. I bardzo mi się podoba stwierdzenie Ani "jak im się każe rosnąć to rosną" no coś w tym jest - może częściej trzeba stosować tą zasadę. Gosiek - życzę Ci miłej niedzieli i dużo siły na ten męczący tydzień Trzymaj się cieplutko Buziol
malgorzata_s... 19:48, 01 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Cioteczka.. wybacz.. tylko obrazki pooglądałam... na FB też oglądałam, ale wiosną można sie cieszyć w nieskończoność..
Poduchy u sąsiadki cudniaste... i wrzośce rosna razem z lawendą.. a u mnie sie dziewczyny dziwiły, że tak sobie dają radę Jak się im każe rosnąć to rosną

Nie ma to jak zdecydowane polecenie Buziam Anek
malgorzata_s... 19:49, 01 mar 2014

anna_g napisał(a)

Leżenie na trawce 1 marca może nie jest zbyt zdrowe ale opłacało się bo zdjęcia śliczne. I miejsca na zdjęciach też urocze. Coraz piękniej się robi. Nawet nie wiedziałam że są takie fajne iryski tygrysie. Bardzo ładny bukiecik I te poduchy u sąsiadki też mi się bardzo podobają. I bardzo mi się podoba stwierdzenie Ani "jak im się każe rosnąć to rosną" no coś w tym jest - może częściej trzeba stosować tą zasadę. Gosiek - życzę Ci miłej niedzieli i dużo siły na ten męczący tydzień Trzymaj się cieplutko Buziol

Dzięki Anuś Siły potrzebne bardzo
BASIA8 19:49, 01 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Basiu u mnie też cudnie Popracowałam w ogrodzie bo przerwa dziś w remoncie zaraz fotki wstawię

U Nas dziś pogoda była bardzo ładna, ale niestety tylko do godziny 11, zanim zdążyłam się ogarnąć to już było zbyt zimno żeby wyjść z Małym do ogródeczka, a samej nie chciało mi się wychodzić. Jutro planuję sprawdzić czy wiosna zawitała do Doliny Muminków
Małgoś zdjęcia cudniaste zrobiłaś
malgorzata_s... 19:54, 01 mar 2014

BASIA8 napisał(a)

U Nas dziś pogoda była bardzo ładna, ale niestety tylko do godziny 11, zanim zdążyłam się ogarnąć to już było zbyt zimno żeby wyjść z Małym do ogródeczka, a samej nie chciało mi się wychodzić. Jutro planuję sprawdzić czy wiosna zawitała do Doliny Muminków
Małgoś zdjęcia cudniaste zrobiłaś

Basiu zawitała z całą pewnością
Kindzia 20:07, 01 mar 2014

Matko...kawał się cofłam i szukam jakiegoś balkonu z tymi wietrzącymi się poduchami...myślę sobie, jakaś cudna pościel, że Ania się zachwyca...bo u mnie się wietrzy pościel całymi dniami, lubię potem taką pachnącą dworem

A to kwieciste poduchy...nie mam pytań

Miłej niedzieli Małgoś Żeby pięknie było