Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój wymarzony ogród

Mój wymarzony ogród

polinka 08:54, 22 cze 2014

Magda_ napisał(a)

mój mąż ta taka złota rączka ale niestety zawsze w niedoczasie

To chyba jak wiekszość eMów Szybkie, nerwowe życie, gonimy nie wiadomo za czym...
Spokojnej niedzieli
PERKA 10:47, 22 cze 2014

Magda, jestem po lekturze losów twojego ogrodu, co jedno mnie urzeka, to twoja energia i zapał do stworzenia czegoś ciekawego, przytulnego, przyjaznego i ... własną ręką i ty wiesz czego chcesz! Zgadzam się ze słowami Sebka że ogród powinien współgrać z otoczeniem, pasować do wielkości ogrodu, architektury budynków. Marzenia trzeba realizować w zgodzie z charakter, pokrojem, upodobaniami roślin - to zawsze można dopasować - wybór jest bardzo duży. Ogrom pracy przed wami, ale trzymam kciuki za rezultat. Będę podglądała postępy!
Donice świetne, nasadzenia też - to przodu!
Magda70 18:57, 22 cze 2014

Madzia, fajnie donice już wyglądaja...coś się dzieje.

A ciachnęłaś już czosnki? bo widzę, że się pokładają...ciachnij je. Szkoda aby sie cebula wysilala na nasionka..
Magda_ 19:57, 22 cze 2014

aaaaa i znów nie wiedziałam, z mam coś ciachnąć

dobrze że jesteście doświadczonymi ogrodnikami
Magda_ 19:59, 22 cze 2014

polinka napisał(a)

To chyba jak wiekszość eMów Szybkie, nerwowe życie, gonimy nie wiadomo za czym...
Spokojnej niedzieli

niedziela spokojna a poleniuchować nie dało rady trzeba było dżemiki z truskawek robić ale w zimę będzie pychotka
Jeszcze ze dwa dni i za porzeczki trzeba się będzie brać
Magda_ 20:03, 22 cze 2014

PERKA napisał(a)
Magda, jestem po lekturze losów twojego ogrodu, co jedno mnie urzeka, to twoja energia i zapał do stworzenia czegoś ciekawego, przytulnego, przyjaznego i ... własną ręką i ty wiesz czego chcesz! Zgadzam się ze słowami Sebka że ogród powinien współgrać z otoczeniem, pasować do wielkości ogrodu, architektury budynków. Marzenia trzeba realizować w zgodzie z charakter, pokrojem, upodobaniami roślin - to zawsze można dopasować - wybór jest bardzo duży. Ogrom pracy przed wami, ale trzymam kciuki za rezultat. Będę podglądała postępy!
Donice świetne, nasadzenia też - to przodu!

Ja wiem powiem szczerze, że pomysł na ogród na początku był inny ale szybko okazało się, że taki bardzo formalny i minimalistyczny ogród podoba mi się obrazkach ale nie pasuje po prostu do mnie.

Pewnie i tak wyjdzie, że co roku będę dosadzała coraz więcej i więcej
gusiarz 22:05, 22 cze 2014

Magdziu - macham... jak się ma żurawka?
Lukas 22:12, 22 cze 2014

Wpadam z rewizytą Donice białe świetnie sie prezentują. Szkoda żurawek bo mają piekne kolory..
Magda_ 16:22, 23 cze 2014

gusiarz napisał(a)
Magdziu - macham... jak się ma żurawka?

niezbyt dobrze ale walczy
Magda_ 16:23, 23 cze 2014

Lukas napisał(a)
Wpadam z rewizytą Donice białe świetnie sie prezentują. Szkoda żurawek bo mają piekne kolory..

kilka jest zdrowych wiec najwyżej je podzielę