Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój wymarzony ogród

Mój wymarzony ogród

Magda_ 22:33, 28 cze 2014

a ta okazja samą mnie zaskoczyła i to bardzo gdybym wiedziała, że tam takie będą to bym większym autem pojechała
Magda_ 22:35, 28 cze 2014

Toszka napisał(a)

Jeśli Madzia nie będzie miała nic przeciwko to mogę jutro cyknąć i wstawić zdjęcia - jeden nawet stracił głowę - dość ekstremalny widok... tylko dla ludzi o mocnych nerwach Dziś akurat zaczęłam formować drugiego, bo do dziś miał formę walca Trzeci to rehabilitant, po tym jak pies nie wyhamował i nóżka "czasła", zawisła na włosku, została sklejona maścią sadowniczą i właśnie dziś, po 7 miesiącach zdjęłam opatrunek. Wygląda na zrośniętą
Kamilciu... chyba teraz rozumiesz jaki dołujący był by mój wątek? Strach się bać

dawaj Toszka dawaj
a twój wątek byłby ciekawy a nie straszny rybko
Magda_ 22:37, 28 cze 2014

Kamajla napisał(a)
Madzia nieobecna... A kulka całkiem niezła a jak długo trzeba czekać na taki efekt?

Kulki fajne a Magda urlopuje chyba jak wrócę do domu to się jeszcze przejadę zobaczyć czy jeszcze jakieś zostałyżeby robić kulaski
Magda_ 22:43, 28 cze 2014

Toszka napisał(a)
Madziu, jeśli powiesz tylko słowo "nie", to skasuję zdjęcia poglądowe tworzenia lizaków.

Wczoraj cięty od góry i lekko z boków co by się zagęścił i nabrał przyrostów w szerokość

I horror
ciachnięty od góry - miseczniki, sadzaki i takie tam - wkurzyłam się, podjęłam męską decyzje i ciach!

Oba lizaki zrobione z takich baccata jak w tle (sypią się, bo niedawno sadzone, wykopywane - normalka) - wycięte wszystkie boczne gałązki, oczyszczony pieniek z odrostów, ciachnięty od góry i teraz czekamy i formujemy na kulkę.
Horror uzupełniają omdlałe z wrażenia żurawki po tym jak kret pracowicie wysadził je w powietrze

mówię "tak , tak, tak" to Pan TIK TAK
jaką ma wysokość cała roślinka

a z tego drugiego może będzie bonsai jakiś fajny
Magda_ 22:45, 28 cze 2014

Juzia_G napisał(a)
Toszka...Ty to masz pisane (gadane)
Fajnie się Ciebie czyta

po prostu fajowa z niej babka
nicol21 15:33, 29 cze 2014

Magda_ napisał(a)

z tym tarasem to dopiero cyrk nam wyszedł
w obrzeżu nie wyszedł nam kąt prosty (bo odmierzaliśmy od donic - sama nie wiem czemu)i trzeba było wszystko zdemontować
ale póki co odpoczywamy i się o to nie martwimy

To rzeczywiście trochę cyrku macie, albo mieć będziecie. Ale na pewno dacie sobie radę Pana od donic kąty proste nie obwiązywały pewnie powiedzieliście że donice chcecie a nie kąty proste
ale pewnie tragedii z tego nie ma, wszystko da się zrobić.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Magda_ 15:38, 29 cze 2014

spoko damy radę ale trzeba będzie się trochę dłużej z tym pobawić
ewakatowice 17:24, 29 cze 2014

Prace tarasowe - postęp pięknie jest, cisy rozkoszne i jaka okazja !
Pomidory rosną jak szalone ))

Madziu, wszystko nabiera "kształtu" i będzie piękny ogród!!!!

Magda_ 20:05, 29 cze 2014

a będzie będzie...........

ale za 100 lat
Magda70 21:30, 29 cze 2014

Magda_ napisał(a)

no tak w okolicznym sklepie budowlanym

Ja jestem cały czas w szoku....5 zeta...