Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

sylwia_slomc... 22:10, 16 lip 2016

Mala_Mi napisał(a)
Siewki wyglądają na jeżówkowe, ale rudbekie bylinowe są podobne. I ta największa może być jeżówka lub rudbekia (jeżeli takie masz). Rok temu na moja jeżówkę też sie zastanawiałam czy to jeżówka czy rudbekia.. jest piękną jeżówką.. i to może być właśnie taka jeżówka.

Róże przy planowanym oczku to głupi pomysł.. róże wymagają czasami oprysku.. przy oczku niczym nie wolno pryskać bo wytrujesz ryby. U mnie Nostalgii nawet mszycy za bardzo nie łapie.. ale.. nie oznacza, że nie złapie.. Chyba, że z założenia u Ciebie zero chemii.. Wysokość Nostalgii zależy od wysokości cięcia.. ja prowadzę ja wysoko by wystawała zza traw.. Zim 3 już nie było, ma sztywny pokrój to rośnie wysoko A i róże śmiecą wiec dobrze by w przyszłości płatki nie leciały do wody ... i tak trzeba walczyć o czystość oczka.. wiec czym mniej lecących do wody tym łatwiej.

Wybór miejsca należy do Ciebie.. pod kratką może być

Dzięki za Igunię.. ja pilnuję Dudusia.. i byłam u dentysty.. 3 godziny na fotelu... pół szczęki nie czuję.. wiec nie siedzę na forum bo nie mam kiedy..

Patrz , a o tych opryskach to mnie chyba zaćmiło, ale chyba dlatego , że Kasia już tam jedną miała
Ale jakby pryskała od strony oczka w przeciwnym kierunku i przy przeciwnym wietrze to mogłoby się udać mój tato tak pryskał brzoskwinie i ryby żyją do dziś Kasia na chwilkę obecną nie bardzo ma z nimi pole manewru, w przyszłości mogły by być przed planowanym żywopłotem z choiny......ale cicho sza bo ten pomysł dojrzewa dopiero
sylwia_slomc... 22:12, 16 lip 2016

Katkak napisał(a)
i kolejny duperelek do kolekcji wygrzebany na klamotach za 1zł

Świetny tylko daj do cienia, żeby Ci czego nie zapaliło od słonka
sylwia_slomc... 22:13, 16 lip 2016

No i najważniejsze. Dzięki przeogromne za dzisiejsze zakupy
Katkak 22:16, 16 lip 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
No i najważniejsze. Dzięki przeogromne za dzisiejsze zakupy

Cala przyjemnosc po mojej stronie I polecam sie na przyszlozc. O Crimson Sentry pamietam.
Urszulla 22:59, 16 lip 2016

Katkak napisał(a)
Iga z dziadziusiem

przetacznik ładny, ale mnie wkurza, bo strasznie się pokłada.

Cudny ten przetacznik, ale czemu się pokłada
Urszulla 23:02, 16 lip 2016

Katkak napisał(a)
Ukorzeniłam derenia. Z odkładu - niezawodna metoda.

serduszka sieje się u mnie jak głupia

A ja dojrzałam fajnie na biało obrzeżoną hostę choć u mnie mało cienia. Masz tego dobra rzeczywiście dużo.
Urszulla 23:35, 16 lip 2016

Pomysł na Nostalgię przy kratce fantastyczny
Katkak 09:58, 17 lip 2016

Urszulla napisał(a)
Pomysł na Nostalgię przy kratce fantastyczny

Dzięki Uleńko. Słuchaj, a chcesz także różową serduszkę? Bo ta to raczej różowa, bo białą mam tylko przed domem. Jeśli tak to jest Twoja.
Anna_ogrodni... 10:51, 17 lip 2016

Witam Kasiu
przyszłam do Ciebie od Ani z ogrodu "Malutko pod lasem" bo bardzo spodobało mi się co jej doradziłaś i Toja kompozycja z tojeści rozesłanej i bluszcza super ładnie to wygląda myślę ze wykorzystam ja w moim ogrodzie
dzięki za pomysł
Pozdrawiam miłego dnia
Katkak 10:54, 17 lip 2016

Anna_ogrodniczka napisał(a)
Witam Kasiu
przyszłam do Ciebie od Ani z ogrodu "Malutko pod lasem" bo bardzo spodobało mi się co jej doradziłaś i Toja kompozycja z tojeści rozesłanej i bluszcza super ładnie to wygląda myślę ze wykorzystam ja w moim ogrodzie
dzięki za pomysł
Pozdrawiam miłego dnia

Witaj Aniu, w takim razie bardzo mi miło, że mogłam się na coś przydać .