Sorki.. ja patrzę od strony..technicznej... bo jeżeli idzie o gust i wyczucie smaku, to mogę od Kasi się uczyć .. stąd ten wis, że róże koło oczka nie nadają się. Nie wiem dokąd oczko ma w przyszłości sięgać.. zajrzałam na telefonie, wiec wpis był taki na szybko. Jak deszcz opryski zmyje to tez może je zmyć do oczka.. i do róży musi być dostęp swobodny..przycinanie..zbieranie liści, kopczykowanie (ja akurat Nostalgii nie kopczykuję, ma tylko dużo kory).
Oczko będzie kiedyś tam jak Igunia podrośnie, wiec róże można wtedy jakby co przesadzić.. ..
Zastanawiam się czy nie pogryzie się z jasnym różem róży różwej.. z trawkami będzie super, z Red baronem tez.. jak puścisz wysoko jak ja, to fajnie ci zasłoni ścianę.. Nie pamiętam co to za świerk niebieski, jak odmiana zwykłą to dojdzie ci za kilka lat do róży.. i niebieskie igiełki z róża fajnie się zgrają..
To tyle przemyśleń..
Musimy w końcu na te starocie się razem umówić.. tzn jesteśmy umówione już od lat.. tylko ja nawalam...
Ta rabata z trawami superowa pierwszy raz widzę, jakby większy ogród masz czy jak
na jakie starocie sie wybieracie ? weźcie mnie starocia to klimat Wam zrobię