Gosia wyspacerowałam się dziś po wszystkie czasy. Rano z synkiem, po południu z mamą (też dba o formę) Kupiłam nasionka cukinii i dyni i zamierzałam je do doniczek powsadzać, ale zrobię to jutro. Biedactwo, nic Ci nie lepiej? A wiesz, że te moje tulipki Rococo chyba mysiory zjadły, bo one jedne nie wyszły A takie ładne miały być. No i czekam jeszcze na czosnki ozdobne, ale one były w koszyczkach, więc może jeszcze nic straconego. Te Twoje krokusy takie kochane, żal mi teraz, że u siebie ich nie posadziłam. Za to teść podaruje mi trochę przebiśniegów od siebie z działki bo mam tylko w przedogródku. Gosia głowa do góry. Zanim wiosna rozkręci się na dobre będzie dobrze, zobaczysz Jeszcze coś śniegiem straszą na weekend, więc spokojnie, wyleż się i wyodpoczywaj. Wybycz po prostu
O, lubisz fantastykę? Ja wolę kryminały, chociaż Władcę Pierścieni i starego Wiedźmina przeczytałam i podobały mi się. Gosia nic nie poradzisz, musisz o siebie zadbać, a raz dwa wydobrzejesz. Ależ cudna wiosna u Ciebie I kicia jakby trochę urosła