Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 18:05, 25 lut 2014

BASIA8 napisał(a)
Kasieńko pozdrawiam serdecznie w ten cieplutki dzionek.
Buziaczki

Dzięki Basieńko, ja też pozdrawiam Pogoda idealna na spacerki
gdzie_idziesz 19:49, 25 lut 2014

Hej
Też pozdrawiam
spacerujemy tyle, że nie ma kiedy ogrodowiska odpalić.
Katkak 19:48, 26 lut 2014

gdzie_idziesz napisał(a)
Hej
Też pozdrawiam
spacerujemy tyle, że nie ma kiedy ogrodowiska odpalić.

Hej Natalka, ale spacerki w takie przedwiośnie - cudowne Ja codziennie biorę psicę i maszerujemy godzinkę, dla formy i zdrowotności
malgorzata_s... 17:29, 01 mar 2014

Kasiu macham marcowo U mnie cudowna pogoda i wiosna w rozkwicie a u ciebie Buziam.
Katkak 19:42, 01 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu macham marcowo U mnie cudowna pogoda i wiosna w rozkwicie a u ciebie Buziam.

Gosiu u mnie też przepięknie, słoneczko świeci, syniu śmiga na rowerku, spacerki, cudo po prostu. I nawet moje tulipany wykiełkowały Jeszcze nie wszędzie ale już większość (sadziłam je pierwszy raz w życiu raczej w charakterze eksperymentu niż jakiejś przemyślanej kompozycji i porozrzucane są po kilka to tu, to tam. Będzie niespodzianka, bo pewnie nie wszędzie pamiętam gdzie są posadzone A kto nie lubi niespodzianek Poza tym nie wiem nawet jakie niektóre z nich mają kolory bo dostałam trochę cebulek od kolegi, który kupił je w markecie na wagę Już się nie mogę doczekać.
malgorzata_s... 19:52, 01 mar 2014

Katkak napisał(a)

Gosiu u mnie też przepięknie, słoneczko świeci, syniu śmiga na rowerku, spacerki, cudo po prostu. I nawet moje tulipany wykiełkowały Jeszcze nie wszędzie ale już większość (sadziłam je pierwszy raz w życiu raczej w charakterze eksperymentu niż jakiejś przemyślanej kompozycji i porozrzucane są po kilka to tu, to tam. Będzie niespodzianka, bo pewnie nie wszędzie pamiętam gdzie są posadzone A kto nie lubi niespodzianek Poza tym nie wiem nawet jakie niektóre z nich mają kolory bo dostałam trochę cebulek od kolegi, który kupił je w markecie na wagę Już się nie mogę doczekać.

Moje tulipki już wykiełkowane dawno, już po 10 cm mają ale będzie pienknie Wiosna Kasiu
Katkak 13:48, 10 mar 2014

takie śliczności wyrosły w moim ogródeczku. Udajcie, że nie widzicie tych chwastów obok , załatwię je zaraz
malgorzata_s... 13:53, 10 mar 2014

Ja też je mam cały bukiecik Śliczne są Buziam Kasiu a jak malizna , zdrowy??
Katkak 14:00, 10 mar 2014

Gosiaczku cudne, to prawda Syniu na szczęście zdrowy pobił rekord w długości chodzenia do przedszkola bez przerwy
ANIA 15:12, 12 mar 2014

Katkak napisał(a)

takie śliczności wyrosły w moim ogródeczku. Udajcie, że nie widzicie tych chwastów obok , załatwię je zaraz

Piękne.