Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 22:16, 08 cze 2019

zakwitł powojnik Rogucci

kwitnie bez czarny Eva
Czy można go nie kochać?
Katkak 22:23, 08 cze 2019

kwiatuchy w zbliżeniu. Nie chcę jeszcze nic gadać głośno, żeby nie zapeszać, ale te bzy kokoralowe chyba dość łatwo się ukorzeniają . Z Bzem Sutherland Gold mi się udało. Teraz testuję Evę i Plumosa Aurea i wygląda obiecująco
tak sobie z emusiem kombinujemy. Próbujemy zachęcić groszki pachnące by się pięły po kompostowniku
Katkak 22:28, 08 cze 2019

Wczoraj Mała Mi zrobiła mi super niespodziankę, bo wpadła wracając z pracy. O sweet foci zapomniałyśmy niestety i nie dało siedzieć się w ogrodzie, bo komary chciały nas zjeść.
Ania przywiozła mi Marsylię

iryski pachnące landrynkami

i takie niebieskie cudeńko, które Ania dedykuje dla niebieskookiej Igi . To już taka nasza nowa, świecka tradycja

Dzięki Anulek. Mam nadzieję, że częściej uda nam się spotykać
Katkak 22:30, 08 cze 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Śliczne masz różyczki i już wszelkie dobro zagospodarowane

To fakt . Liścia od Ciebie mam w salonie na stole razem z tym białym dzbanuszkiem, pamiętasz? Mam w nim kwiaty przywrotnika. Jutro fotkę zrobię
Katkak 22:35, 08 cze 2019

ptaszynka

a tu szczęśliwie ukorzeniony bez koralowy Sutherland Gold. Trzymajcie za niego kciuki, bo póki ci poziomki są od niego większe . Ale korzenie miał zacne
Mala_Mi 23:26, 08 cze 2019

Miało być 5 minut ale sympatyczne spotkania trudno przerwać po tych kilku minutach..... Ale tak to jest z bajkami że trudno z nich zrezygnować szybko.
A Igusi za te śpiewy należą się nie tylko niebieskie kwiatki.
Anitka 23:29, 08 cze 2019

Katkak napisał(a)

A japrzygarniesz się świetnie czuję z Wami Anitko i jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za wspaniałe chwile z Wami, kuklika i cudne prezenty. Aż mi niezręcznie, że tyle piękna dostałam. Jeśli dobrze czujecie się u mnie to dla mnie najwspanialszy komplement. Dziękuję

Kasiu jak dają to bierz a jak biją to uciekaj

Katkak napisał(a)

a tu szczęśliwie ukorzeniony bez koralowy Sutherland Gold. Trzymajcie za niego kciuki, bo póki ci poziomki są od niego większe . Ale korzenie miał zacne

Kasiu ja też tego bza dostałam?
Katkak 02:42, 09 cze 2019

Anitka napisał(a)

Kasiu jak dają to bierz a jak biją to uciekaj

Kasiu ja też tego bza dostałam?

Tak Anitko. Mam nadzieję, że z nim też się uda, ale pewność można mieć dopiero po wyjęciu z doniczki.
Katkak 02:45, 09 cze 2019

Mala_Mi napisał(a)
Miało być 5 minut ale sympatyczne spotkania trudno przerwać po tych kilku minutach..... Ale tak to jest z bajkami że trudno z nich zrezygnować szybko.
A Igusi za te śpiewy należą się nie tylko niebieskie kwiatki.

Ze 3 lata u mnie nie byłaś i w 5 minut chciałaś nadrobić? Oooo Anek, nie wygłupiaj się nawet. Fajnie było. Przyjeżdżaj częściej.
Mala_Mi 12:03, 09 cze 2019

Chyba jeszcze raz pojadę na dniach , wiec tak ochoczo nie zapraszaj. Bo przyjadę ...ha ,ha ha. Muszę wiaderko Iguni oddać.

Chyba się zapłaczę.. osoka ma brązowe końce liści.. bo ja debilka, kretynka, po powrocie zamiast wrzucić ją do oczka to zostawiłam w wiadrze do rana .. i leży biedna bokiem, a chyba najpiękniejsza wydarłaś z oczka .. Mam nadzieję, że się obuduje

Komary mam i ja, nie tyle co u Ciebie, bo mam bardziej otwartą przestrzeń, ale do krzaków podejść się nie da..