Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 23:28, 03 sie 2019

Urszulla napisał(a)
Kłosowca aureum lubię, siałam z nasion i teraz pojawia się gdzie chce wysokie się u mnie pokładają, rezygnuję z nich.

Bodziszka BB muszę poszukać bo już u Agi wpadł mi w ok

Ciekawa jestem tego kłosowca
Katkak 23:31, 03 sie 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Zakupów co niemiara, ale jakie ładne
W warzywniku bujnie
Widzę, że Ci awersja na storczyki przeszła

Sylwuś jeszcze na necie kupiłam to i owo, na tygodniu przyjdzie paczuszka. Przekonałam się do storczyków po tym maleństwie miniaturowym. Jak go nie ukatrupiłam to znaczy, że się da
sylwia_slomc... 23:51, 03 sie 2019

No jak ukatrupiła, z Twoimi zielonymi paluszkami???
Ja dzis miałam bardzo nie ogrodowy dzień bo przywiozłam do domu nową przyjaciółke ma na imię Lara i jesteśmy zakochani
Katkak 05:15, 04 sie 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
No jak ukatrupiła, z Twoimi zielonymi paluszkami???
Ja dzis miałam bardzo nie ogrodowy dzień bo przywiozłam do domu nową przyjaciółke ma na imię Lara i jesteśmy zakochani

Super, już do Was lecę
Iwonka 07:46, 04 sie 2019

Katkak napisał(a)

a kuku

i taki Motylek

nie mogłabym podarować sobie zdjęć warzywnika

Ucałuj tego Motylka wiszącego na drzewie Ta dziecięca radość - normalnie zazdroszczę!!! No i budlei - co zrobić, aby tak bujnie rosła? No chyba tylko być Katką z Mojej bajki, u niej wszystko ma się dobrze i odwdzięcza po stokroć... Warzywniak obłędny, warzywa rosną jak na drożdżach. Skubnij mi Kasiu trochę tych drożdży
Katkak 08:05, 04 sie 2019

Iwonka napisał(a)

Ucałuj tego Motylka wiszącego na drzewie Ta dziecięca radość - normalnie zazdroszczę!!! No i budlei - co zrobić, aby tak bujnie rosła? No chyba tylko być Katką z Mojej bajki, u niej wszystko ma się dobrze i odwdzięcza po stokroć... Warzywniak obłędny, warzywa rosną jak na drożdżach. Skubnij mi Kasiu trochę tych drożdży

Motylek wycałowany. Iwonka ta budleja jak była w przedogródku to ledwie przędła. Tu jest jej tak dobrze, że aż tak bujnęła
Iwonka 08:10, 04 sie 2019

Katkak napisał(a)

Motylek wycałowany. Iwonka ta budleja jak była w przedogródku to ledwie przędła. Tu jest jej tak dobrze, że aż tak bujnęła

Takiego motylka można bez końca całować Skoro przesadzałaś budleję, to może i dla mojej jest nadzieja. W największe upały w lipcu zmieniłam jej nieco miejscówkę i ziemię. Specjalnie zbieram skorupki po jajkach i zmiksowane na pył daję jako papu. Może odżyje
anna_g 15:57, 04 sie 2019

Storczyka na pewno nie zabiłaś one nie są znowu takie delikatne. Jeśli mogę tylko coś podpowiedzieć to nie lubią bezpośredniego słońca w lecie,ani grzejników w zimie to tak z obserwacji własnych.
Ja w tym roku dostałam dwa 10 lutego i one bez dnia przerwy, cały czas kwitną. W sumie mam 5 więc bez szału ale lubię je
Katkak 18:22, 04 sie 2019

anna_g napisał(a)
Storczyka na pewno nie zabiłaś one nie są znowu takie delikatne. Jeśli mogę tylko coś podpowiedzieć to nie lubią bezpośredniego słońca w lecie,ani grzejników w zimie to tak z obserwacji własnych.
Ja w tym roku dostałam dwa 10 lutego i one bez dnia przerwy, cały czas kwitną. W sumie mam 5 więc bez szału ale lubię je

Same dobre wieści, dzięki Aniu
Urszulla 20:59, 04 sie 2019

Katkak napisał(a)

Ciekawa jestem tego kłosowca

U mnie taki- usunąć fotkę jak obejrzysz?