Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Anda 22:39, 20 kwi 2020

Fajne masz dzieciaczki

Oczko śliczne i dobrze, że M pomógł w czyszczeniu

Lipa w planach, super
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 22:48, 20 kwi 2020

Urszulla napisał(a)
Ciekawe były początki przecież tak niedawno to było....albo dawno a my zestarzeliśmy na O.

Uleńko czas leci jak woda
Katkak 22:48, 20 kwi 2020

Magleska napisał(a)
Kasiu na takie małe oczko ,to i ja się chyba skuszę
do wszystkich zbędnych pojemniczków ponalewałam wodę dla owadów -powrzucałam tam kamienie ,żeby się nie potopiły ładne to to nie jest ,ale może jakąś ulgę latającym sprawi

piękne to Twoje duże oczko i Mała córcia jaka już duża

Madziu gorąco namawiam
Katkak 22:51, 20 kwi 2020

kasiek napisał(a)

Normalnie raj dla wędkarza - wcale mu sie nie dziwię siedzenia w wodzie

Oczko pięknie teraz wygląda, bardzo jet naturalne. Młoda skąd zna takie kung fu? Narzekałaś na wolna wiosnę a tu już tyle kwiecia

Kasiu a ja mam wrażenie, że mimo wszystko powoli ta wiosna wyłazi. Pod orzechem ciągle jeszcze tak bidnie. No i zawsze wiosna wydaje mi się, że mam furę miejsca do sadzenia, a potem jak wszystko wylezie, to nie ma gdzie palca wcisnąć . W domu mam dwie kung-fu pandy, bo też obydwoje kung-fu trenują . Krzyś zadowolony bardzo z całego przedsięwzięcia, a ja tym bardziej. Woda jeszcze się nie wyklarowała całkiem, ale to już robota dla filtra .
Katkak 22:52, 20 kwi 2020

abiko napisał(a)
Oczko wyczyszczone że hej
Ja swoją wersję mini też czyściłam.. zapachu wody potem zmyć nie mogłam jednak chociaż oczko nie śmierdzi

Lilie też mi się rozrosły.. więc wyobrażam jak u Ciebie

Ale ta Twoja córa urosła.. czy my tak dawno się widziałyśmy?

Aguś wiesz jak to jest, cudze dzieci zawsze szybciej rosną niż własne . Mało swoje oczko pokazujesz, a szkoda.
Katkak 22:53, 20 kwi 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Aguś niedługo będzie rok jak byłyśmy!!!Czas leci

dokładnie
Katkak 22:55, 20 kwi 2020

Ewa777 napisał(a)
Oczko po czyszczeniu kryształowo czyste

Ewciu do kryształu to mu sporo jeszcze brakuje, ale teraz już filtr spokojnie sobie da radę. Kryształ to jest u Gosiaczka, nie do wiary jaka woda .
Katkak 22:57, 20 kwi 2020

Anda napisał(a)
Fajne masz dzieciaczki

Oczko śliczne i dobrze, że M pomógł w czyszczeniu

Lipa w planach, super

Ewuniu niezmiernie ucieszyła mnie ta pomoc. Co do tej lipy to tak średnio mi ona do szczęścia potrzebna, nie zamierzałam nic zamiast gruszki sadzić. Ale emuś tak rzadko chce jakąś roślinkę, że jak już chce to nie mam serca odmówić. A znasz jakąś fajną, niedużą odmianę? No i oczywiście zapach i miododajność do mnie przemawiają .
Pola 23:04, 20 kwi 2020

Katkak napisał(a)

o tak, ja też uwielbiam kamienne ścieżki . Możesz też podlewaćPrevicurem 3 razy w dwutygodniowych odstępach. Tylko zmienili nazwę i teraz Previcur jakoś inaczej się nazywa. Nie pamiętam niestety jak, ale w sklepie powinni być w temacie. Ja swojego też tak potraktuję

Kasiu, dziękuję za informacje muszę kupić, narazie u nas takie kolejki w ogrodniczych, że szok.....
sylwia_slomc... 23:07, 20 kwi 2020

O lipę zapytaj Pszczółkę, chyba z Nią w zimie na ten temat dyskutowałam......a może z Ewą....skleroza Obie Ewy to w sumie mogę poudawać, że pamiętam o, którą chodziło