Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 20:54, 03 paź 2014

Nallar napisał(a)
To się nazywa paczuszka, dobrze widzę dostałaś zawilce?
Pochwal się co dostałaś.

Ewcia prościej byłoby zapytać czego nie dostałam . Masz bystre oko Kochana, dobrze zawilca wypatrzyłaś - białego. A poza tym dostałam jeszcze (uwaga, będzie dłuuugo ): bodziszek wspaniały, przywrotnik ostroklapowy, liatra kłosowa, gailaria, żurawka o różowych kwiatach, orlik o fioletowych, pełnych kwiatach, trojeść bulwkowa, pragnia syberyjska, trzy trzykrotki biała, fioletowa i jasny fiolet, jeżówka, brunnera wielkolistna, rozplenica japońska, dzwonek skupiony, pysznogłówki - czerwona i jasny fiolet, liliowiec Fulva Kwanso Plena. Ufffff, skończyłam . I wszystko już posadzone .
Katkak 20:54, 03 paź 2014

elzbieta_g napisał(a)
super paczuszka a córcie daj tacie i leć sadzić choć u mnie pogoda nie do sadzenia
buziaki
Eluś w domu bym nie wysiedziała, już wszystko posadzone
Nallar 21:16, 03 paź 2014

Cieszę się razem z Tobą. Nie ukrywam że też tak chcę
Zwłaszcza białego zawilca.
Skoro już posadzone to czekam na zdjęcia, wiosną będzie cudnie.
Ciekawe czy tym razem też zgubiłaś japonka?
Katkak 21:28, 03 paź 2014

Nallar napisał(a)
Cieszę się razem z Tobą. Nie ukrywam że też tak chcę
Zwłaszcza białego zawilca.
Skoro już posadzone to czekam na zdjęcia, wiosną będzie cudnie.
Ciekawe czy tym razem też zgubiłaś japonka?

Ewcia tym razem miałam sznurowane buciki, bo inaczej pewnie bym zgubiła . Też się już wiosny nie mogę doczekać . A zawilec jak się rozrośnie to podzielę się z Tobą . Buźka.
Ewa_w_ogrodzie 21:37, 03 paź 2014

No super młoda mama daje radę Podziwiam dwójka dzieci, jedno maleństwo i jeszcze masz czas na ogród, jesteś super zorganizowana.
Nallar 21:54, 03 paź 2014

Katkak napisał(a)

Ewcia tym razem miałam sznurowane buciki, bo inaczej pewnie bym zgubiła . Też się już wiosny nie mogę doczekać . A zawilec jak się rozrośnie to podzielę się z Tobą . Buźka.

Jesteś kofana. Kilka dni temu zdobyłam maleńką sadzonkę białego ale obawiam się że nic z niej nie bedzie. Poczekamy do wiosny.
Katkak 10:12, 04 paź 2014

Nallar napisał(a)

Jesteś kofana. Kilka dni temu zdobyłam maleńką sadzonkę białego ale obawiam się że nic z niej nie bedzie. Poczekamy do wiosny.

Ewcia daj spokój , przecież od Ciebie tyle cudności dostałam . A krzewuszka pięknie się przyjęła, zobacz (tylko nie zwracaj uwagi na te niezgrabione liście )

Katkak 10:13, 04 paź 2014

Ewa_w_ogrodzie napisał(a)
No super młoda mama daje radę Podziwiam dwójka dzieci, jedno maleństwo i jeszcze masz czas na ogród, jesteś super zorganizowana.

Staram się, może dziś uda mi się cebulki posadzić . Póki siedzę w domu to można trochę czasu jeszcze wyhaczyć, bo jak wrócę do pracy będzie trudniej .
Katkak 10:15, 04 paź 2014

Ten liliowiec jest niesamowity, nic sobie nie robi z tego, że już październik . Zdjęcie trochę niewyraźne bo mnie w ogrodzie zmrok zastał
Katkak 10:18, 04 paź 2014

Kwiatuszek od mojego synusia