Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 14:29, 31 sty 2015

lojalna_ napisał(a)
Połamana? U mnie gałezie choiny K połamało...... Chwila zomy i same utrapienia......

Ale słoneczko dzis mamy piekne

Daj spokój Joluś z taką zimą. Nawet się nią człowiek nacieszyć nie zdąży, bo zaraz wszystko topnieje i jeszcze szkody robi. Zaraz wpadnę do Ciebie .
Katkak 14:30, 31 sty 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie podobne widoki. No i też wszystko przygięte i nawet otrzepać się nie da Buziaki

Gosiaczku już wszystko topnieje i robi się nieprzyjemnie. Wiosno, przybywaj
Katkak 14:31, 31 sty 2015

Nallar napisał(a)
Widzę że u Ciebie dużo więcej śniegu.

Ewcia śnieg ledwo napadał i już topnieje w zastraszającym tempie. Doopa nie zima. Niech już wiosna przyjdzie. Ale już niedługo. Luty krótki, a potem to już jakoś poleci i będziemy się chwalić tulipkami, krokusami, czosnkami i hiacyntami
WilczaGora 14:38, 31 sty 2015

jaka piękna zima u Was !

u nas tez dopadało sporo śniegu
rozglądam się teraz, czy ciężkie, mokre poduchy nie połamią mi niczego, bo gałęzie do ziemi tak mocno dogięte

macham z Wilczej
Nallar 14:43, 31 sty 2015

Mnie ta zima też przestała bawić. chlapa, błoto, ech.
Widziałam Twoje biedne roślinki, miejmy nadzieje że ten ciężki śnieg szybko zniknie bo gdyby teraz przyszedł mróz to czarno to widzę. Czytałam o planach dotyczących podjazdu Szczęściara.....ja się chyba takich planów nie doczekam, ciągle coś ważniejszego wypada.
Ciekawa jestem co ten Krzyś wykombinował, może wstaw jakiś planik.
Katkak 15:01, 31 sty 2015

Nallar napisał(a)
Mnie ta zima też przestała bawić. chlapa, błoto, ech.
Widziałam Twoje biedne roślinki, miejmy nadzieje że ten ciężki śnieg szybko zniknie bo gdyby teraz przyszedł mróz to czarno to widzę. Czytałam o planach dotyczących podjazdu Szczęściara.....ja się chyba takich planów nie doczekam, ciągle coś ważniejszego wypada.
Ciekawa jestem co ten Krzyś wykombinował, może wstaw jakiś planik.

Wstawię Ewuś później, bo muszę to przerysować na dużą kartkę . Ten podjazd to też marzenie jak na razie Ewuś, bo siedmiu srok za ogon nie złapię. A jak wysyłam sms-a do RMF-u, to jakoś do mnie dzwonić nie chcą
Katkak 17:05, 31 sty 2015

WilczaGora napisał(a)
jaka piękna zima u Was !

u nas tez dopadało sporo śniegu
rozglądam się teraz, czy ciężkie, mokre poduchy nie połamią mi niczego, bo gałęzie do ziemi tak mocno dogięte

macham z Wilczej

Prawda Ewciu, śnieg wygląda ślicznie, ale na roślinki trzeba uważać żeby nie połamał. Pozdrawiam
Edit 17:24, 31 sty 2015

Katkak napisał(a)

Wstawię Ewuś później, bo muszę to przerysować na dużą kartkę . Ten podjazd to też marzenie jak na razie Ewuś, bo siedmiu srok za ogon nie złapię. A jak wysyłam sms-a do RMF-u, to jakoś do mnie dzwonić nie chcą

Pocieszę Ciebie, ja wysyłam do ZET-ki od ponad 10 i też dzwonić nie chcą doszłam do wniosku że to musi być lipa jakaś, hi, hi
Edit 17:30, 31 sty 2015

Czytam, że planów u Ciebie dużo. To dlatego do wiosny ciężko się doczekać Kibicuję i będę śledzić poczynania ja już różyczki zamówiłam w necie i mam plan carexów dosadzić na froncie i dalej myślę co by jeszcze
Katkak 17:46, 31 sty 2015

Edit napisał(a)
Czytam, że planów u Ciebie dużo. To dlatego do wiosny ciężko się doczekać Kibicuję i będę śledzić poczynania ja już różyczki zamówiłam w necie i mam plan carexów dosadzić na froncie i dalej myślę co by jeszcze

o tak, niech już wiosna nadchodzi . Nie wiadomo jak pewnie nie poszaleję, bo raz, że radio nas zawodzi , a dwa to moja córeńka pewnie będzie miała inne pomysły na spędzanie wolnego czasu. No, ale coś tam zawsze skubnę .