Ktoś tu kiedyś powiedział, że pod orzechem nic nie urośnie Ewciu, nie pamiętam już kto. A co do serbów to podobają mi się jak diabli, ale jednak za duże do mojego chudziaka, miałaś rację.
Będę upierdliwa - że 4 ary to wiem, ale chodzi mi o szerokość i długość.
Odnośnie koloru Iseli - tu wyprowadzę cię z błędu - to nie Hoopsi o niemal fosforyzującym, niebieskim kolorze. Iseli jest szaro-stalowy. Nie bije po oczach. Jest matowy w kolorze. Nie wierz w reklamy sprzedawców.
Zdjęcie poglądowe
Tak wygląda przez większość sezonu. Ładniejszy, niebiesko-zielony kolor mają tylko młode przyrosty, ale trwa to krótko...może z miesiąc.
Jak sama widzisz, niezbyt ten świerk wyróżnia się na rabacie.
Daj znać to zdjęcie usunę.
Toszko długi na 40m, szeroki na 9m. Te zdjęcia trochę Ci zobrazują jego wielkość. Widok od domu po bramę i od bramy po dom. Mnie się ten świerk naprawdę podoba. Może faktycznie nie taka niebieska żarówa jak Hopsii, ale sama zobacz, gdzież ja zmieszczę Hopsii? Jak będzie mały t ok, ale co potem? A zdjęcie zostaw proszę, jest bardzo ładne
z boku, przy samym domu jest jeszcze taki mały skrawek
Gosiaczku faktycznie sporo śniegu nasypało, ale topnieje bo jest na plusie. Wieczorkiem pewnie coś przymrozi . Matko, jak mi się marzy już ta wiosna...
dziś w Mai właśnie właściciel ogrodu obalił mit , że pod orzechem nic nie urośnie pod tym drzewem miał piękne cieniolubne roślinki , ale dodał, że musi nawozić i częściej podlewać
buziaki