Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe

Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe

monitka 21:09, 17 maj 2014

AlKa trzymam kciuki za zmiany
AlKa 21:33, 17 maj 2014

monitka napisał(a)
AlKa trzymam kciuki za zmiany

Witam Moniko
Zielona 21:37, 17 maj 2014

Ja myślę, że Mężom ciężko pojąć te nasze rozterki I że nie widzą różnicy pomiędzy drzewem posadzonym bardziej w lewo lub prawo... I może mają lepiej... mniej stresów
gierczusia 18:58, 20 maj 2014

AlKa napisał(a)
Przypomniało mi się jak, chyba Danusia radziła żeby grabie ustawić aby drzewa udawały

Ooooo .. I to jest myśl

Ja olądałam projekt Szefowej ogrodu podobnego wielkością do mojego i dopiero potem do mnie dotarło ile Ona tam drzew " wcisnęła ".. Stąd do mnie doszło że drzewa są bardzo ważne
AlKa 22:04, 20 maj 2014

Dokładnie ja żałuje, że nie mam drzew, i mam zamiar je sadzić, Żałuje, że kupowałam jakieś małe szczepione. Rosną na mojej rabacie przedogrodowiskowej Jeszcze jej nie pokazywałam, a jest tam ho ho i jeszcze trochę. I przesadzam w kółko, wszystko co mi nie leży.
Mój M stwierdził, że dobrze że warzyw i owoców nie sadzę bo byśmy nawet truskawki nie zjedli A ja z tekstem, że przesadzam bo ogród żyje, ja dojrzewam i stąd zmiany Normalnie samej mi się chciało śmiać jak się słuchałam
Alisonek 22:09, 20 maj 2014

no no no jakie fajne plany tutaj powstają
Madzenka 22:36, 20 maj 2014

AlKa napisał(a)
Dokładnie ja żałuje, że nie mam drzew, i mam zamiar je sadzić, Żałuje, że kupowałam jakieś małe szczepione. Rosną na mojej rabacie przedogrodowiskowej Jeszcze jej nie pokazywałam, a jest tam ho ho i jeszcze trochę. I przesadzam w kółko, wszystko co mi nie leży.
Mój M stwierdził, że dobrze że warzyw i owoców nie sadzę bo byśmy nawet truskawki nie zjedli A ja z tekstem, że przesadzam bo ogród żyje, ja dojrzewam i stąd zmiany Normalnie samej mi się chciało śmiać jak się słuchałam

Z ogrodowiskiem dojrzewasz jak GMO ja dojrzewałam 7 lat bez forum... Oj sie działo... dobrze że miałam maluteńkii ogródeczek przy szeregówce bo M już nie miał ciepliwości do przesadzania....
Drzewa w kazdym ogrodzie nawet najmniejszym są ważne. Polecam graby lub buki, widzialaś u Niemi, ktora ma maly ogrodeczek, perełke. Takie dzrewa miżesz formować a dodadzą formy ogrodowi.
AlKa 22:49, 20 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

Z ogrodowiskiem dojrzewasz jak GMO ja dojrzewałam 7 lat bez forum... Oj sie działo... dobrze że miałam maluteńkii ogródeczek przy szeregówce bo M już nie miał ciepliwości do przesadzania....
Drzewa w kazdym ogrodzie nawet najmniejszym są ważne. Polecam graby lub buki, widzialaś u Niemi, ktora ma maly ogrodeczek, perełke. Takie dzrewa miżesz formować a dodadzą formy ogrodowi.

Marzenko ja w twoich przed ogrodzeniem zakochana.
bleebla 22:53, 20 maj 2014

Poprawię tylko. Marzence chodziło o Noemi
AlKa 23:07, 20 maj 2014

O Noemi Magdalenka... Lece odwiedzić