Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

kaz742011 21:26, 16 kwi 2018

Cudne foty, wiosna u Ciebie zjawiskowo się prezentuje .
paulina_ns 21:31, 16 kwi 2018

kaz742011 napisał(a)
Cudne foty, wiosna u Ciebie zjawiskowo się prezentuje .

Dziękuję Kasiu, może i wiosna u mnie, ale takiego trawnika jak Ty masz to ja nie mam mam cichutką nadzieję,że w tym roku nie tylko wiosna u mnie będzie kolorowa, rośliny już trochę lat mają, mam nadzieję,że latem będzie co podziwiać, a najbardziej oczywiście liczę na hortki i róże
Wiolka5_7 21:33, 16 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)

Dziękuję Wiolu nie tak zawsze, wszystko już mi zaczyna chwastami zarastać, tulipany w doniczkach już przekwitły, pora rozejrzeć się za jakimiś jednorocznymi do donic, dzisiaj byłam na rynku widziałam piękne pelargonie, ale ceny powalały 8 zł, wróciłam tylko z jednym kwiatkiem nazwy nie pamiętam

U mnie też chwasty rosną na potęgę ...no cena za pelargonie wysoka, mus poczekać
Magleska 21:36, 16 kwi 2018

Paulinko ....szał tulipanowy u Ciebie ślicznie .....
asiak 21:47, 16 kwi 2018

Paulinko, prześlicznie u Ciebie
21:48, 16 kwi 2018
I tu też tulipanki i też piękne, chyba się pokuszę i posadzę
Anitka 21:48, 16 kwi 2018

Pięknie, wiosennie, czekamy na drugą połowę tulipanków Małopolska Małopolsce nierówna. Ja czekam jeszcze na tą pierwsza połówkę.
U mnie głównie mlecze też wszystko opanowały.
kaz742011 21:49, 16 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)

Dziękuję Kasiu, może i wiosna u mnie, ale takiego trawnika jak Ty masz to ja nie mam mam cichutką nadzieję,że w tym roku nie tylko wiosna u mnie będzie kolorowa, rośliny już trochę lat mają, mam nadzieję,że latem będzie co podziwiać, a najbardziej oczywiście liczę na hortki i róże

Hortki są niezawodne. Ja mam już 3 sezon część i w zeszłym roku dosadzałam kolejne. Będzie szał na pewno. Róże choć mi się podobają to u mnie nie zagościły ( zresztą na moją prośbę usunięte zostały z projektu). Trawnika mi nie zazdrość. Tylko częściowo wygląda super. Akurat ten kawałek załapał się na zdjęcia .
paulina_ns 22:05, 16 kwi 2018

Wiolka5_7 napisał(a)

U mnie też chwasty rosną na potęgę ...no cena za pelargonie wysoka, mus poczekać

Ja już czasem do tych chwastów siły nie mam...jeszcze w lecie jak wszystko zarasta to jakoś ich nie widać, a wiosna jak wszędzie prawie pustki to nie raz szlak mnie już z nimi trafia

A ceny...no właśnie nie raz powalają na kolana, dlatego zaczekam, chociaż kusiło bardzo
paulina_ns 22:07, 16 kwi 2018

Magleska napisał(a)
Paulinko ....szał tulipanowy u Ciebie ślicznie .....

Madziu nie taki szał, to w sumie tylko dwie rabaty póki co jakbym obsadziła cały ogród jak niektóre dziewczyny tutaj, to dopiero byłby szał