Wiolu to bardzo dobra wiadomość lubię jak coś kwitnie cały czas ja też właśnie zawsze mam pelargonie, a z nimi tak jak piszesz różnie bywa, jak mi się spodoba, będę miała w tym roku na tarasie w końcu jakieś inne kwiaty
Susan przyjdę obejrzeć na pewno, strasznie mi się ona podoba
Małgosiu u mnie też jeszcze większość w pąkach, ale i może lepiej jedne przekwitną, zakwitną drugie żółta magnolia niestety nie przeżyła...na jej miejsce jest inna, szkoda mi jej bardzo, śliczna miała być
Jakie masz tulipany w duecie z Exotic?
też mam Rustic Rubra. Ślicznie u Ciebie kwitnie. U mnie jeszcze nie pokazała kwiata, bo jest malutka, ale grunt, że drugą zimę przetrwała... bo ja z tych co mają chyba dwie lewe do magnolii
Martynka nie mam pojęcia ja dopiero nazwy swoich tulipanów poznaje jak wchodzę do kogoś do ogrodu i ma akurat takie same hihi. Mąż wywalił mi wszystkie etykiety z nich i wiem tylko tyle,że są z biedronki
No ja swoją rustice po zakupie też musiałam reanimować, jak tylko posadziłam zaczęła cała żółknąć, liście opadać, odkopywałam jej korzenie dosypywałam kwaśnego torfu, całe lato obficie podlewałam i na całe szczęście zimę przetrwała i mało tego zakwitła kilkoma kwiatami