Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Kasiolaaa 16:52, 19 kwi 2018

Jednak tulipki tez robia swoja robote kolorki przeurocze
Kawa 19:14, 19 kwi 2018

Coś ci długo schodzi...
paulina_ns 22:14, 19 kwi 2018

Kawa napisał(a)
ha no to pewne jakiś buk albo grab

Oj Kamiś taka niecierpliwa jesteś dzisiaj miałam zakręcony dzień rano załatwienia, później zebranie w szkole, później podziałałam trochę w ogrodzie i dopiero teraz mam chwilę wytchnienia...ale do rzeczy byłaś bardzo blisko mój nowy nabytek to drzewo, a dokładnie wiąz camperdownii od dawna o nim marzyłam no i jest

paulina_ns 22:20, 19 kwi 2018

Suszarka na pranie już przeniesiona w inne miejsce ( zdjęcie z rana) no i takie coś chodzi mi po głowie, chociaż ogólnie co tam ma rosnąć, jak wszystko posadzić,żeby dobrze wyglądało z każdej strony - kompletny brak pomysłu. Myślałam o czymś zimozielonym np kulki bukszpanowe, z cisa? Obwódka z trawy ozdobnej? Bukszpanu? Róże? Hortensje? Nie mam kompletnie pomysłu i tutaj prośba do Was o pomoc

Magleska 22:32, 19 kwi 2018

gratuluję nowego nabytku .....
ale co do niego posadzić ....hmmmm.....tam jest cały dzięń słońce ?
może tylko w jakiejś fajnej trawce go zatop ......albo coś zimozielonego i trawki ....
kiepska jestem w doradzaniu .....ale masz tak ślicznie ,że napewno coś sama wymyślisz
gdzie dałaś suszarkę ?.....
paulina_ns 22:45, 19 kwi 2018

Magleska napisał(a)
gratuluję nowego nabytku .....
ale co do niego posadzić ....hmmmm.....tam jest cały dzięń słońce ?
może tylko w jakiejś fajnej trawce go zatop ......albo coś zimozielonego i trawki ....
kiepska jestem w doradzaniu .....ale masz tak ślicznie ,że napewno coś sama wymyślisz
gdzie dałaś suszarkę ?.....

Madziu Ty u siebie też masz wiąza,czy źle kojarzę? Tam jest słońce całyyyy dzień, u mnie ogólnie w ogrodzie jest patelnia no właśnie trawki chodzą mi po głowie, może jakieś zimozielone jest kilka odmian, hortensje chyba jednak nie, za dużo już ich mam, a poza tym one wielkie rosną, chodzą mi po głowie róże, one słońce lubią, w trawach ładnie się komponują i może im jeszcze kilka kulek zimozielonych dołożyć? Ta kulista rabata nie może być też za mała, wydaje mi się,że wtedy dobrze by nie wyglądała...no nie wiem jakoś ciężko mi zaprojektować i to jeszcze taką dużą i kulistą

Edit. A suszarka wylądowała przy piaskownicy dzieci, można powiedzieć w części owocowej niech tam siedzi drażnił mnie widok na nią z okna tarasowego
Wiolka5_7 07:17, 20 kwi 2018

Fajny wiązik i przyszła rabatka się szykuje
Kawa 09:10, 20 kwi 2018

oj tam o tam
niecierpliwa
śliczny
tak bardzo ci się chciało wiąza? idę poczytać co to za stwór
ślicznie dużo lepszy niż ta suszarka

nie wiem jaką ziemię on lubi co i jak nie doradze bo wiesz że nie umiem
MalGosia 11:54, 20 kwi 2018

Paulinka
nowy nabytek naprawdę bardzo ciekawy! kiedyś sama zakochana byłam w wiązach, z których mam tylko tego wrednego
ale do rzeczy, przemyśl dobrze nasadzenia, bo ja w drodze do pracy mijam takiego 30-40 latka, który jest naprawdę wspaniały, ale i duży w szerz
jak znam Ciebie, to na pewno towarzystwo wokół niego będzie bardzo ciekawe
paulina_ns 15:21, 20 kwi 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Fajny wiązik i przyszła rabatka się szykuje

Wiolu na razie jakiś tam wstępny zarys jest w głowie, a co z tego wyjdzie zobaczymy