Aniu pamiętam Twoje róże i pamiętam jak też się o nie martwiłaś ja się nie czepiam, no dobra może troszkę hihi, zaskoczyło mnie głównie to,że są tak opóźnione i zastanawiam się gdzie oni je trzymali ale wierzę,że szybko ruszą muszę je tylko otoczyć szczególną opieką
A co do zakupu, mam tylko nadzieję,że jeszcze będzie i zbieram się po niego, później jak uda mi się go kupić zaspokoję Twoją ciekawość
Dziękuję za informację w takim razie jestem spokojniejsza, w tamtym roku zamawiałam w sezonie no i w doniczkach, więc wygląd róż był zupełnie inny posadziłam 3 szt jeszcze mi eden Rose została, wczoraj szukałam i szukałam miejsca dla niej, nie znalazlam na razie posadzę ją w doniczce, a na jesień przesadzę na rabate.
Hej Kamiś no właśnie efekt fajny, ale sadzenie już nie bardzo ja jesienią już tak szaleć nie będę, chyba się starzeje,bo coraz mniej siły na prace w ogrodzie mam
A co do zakupu blisko, blisko na dobrej drodze jesteś hihi już w ogrodzie stoi, ale obecnie jestem na wulkanizacji i opony Panowie mi zmieniają, jak wrócę wstawię zdjęcia