Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 15:29, 20 kwi 2018

Kawa napisał(a)
oj tam o tam
niecierpliwa
śliczny
tak bardzo ci się chciało wiąza? idę poczytać co to za stwór
ślicznie dużo lepszy niż ta suszarka

nie wiem jaką ziemię on lubi co i jak nie doradze bo wiesz że nie umiem

Kamilka wiesz,że ja lubię drzewa od dawna podobał mi się wiąz wredei, ale on na palące słońce odpada, tego przypalać nie powinno. No suszarka ważna rzecz w ogrodzie hihi, ale nie koniecznie na samym środku
paulina_ns 15:34, 20 kwi 2018

MalGosia napisał(a)
Paulinka
nowy nabytek naprawdę bardzo ciekawy! kiedyś sama zakochana byłam w wiązach, z których mam tylko tego wrednego
ale do rzeczy, przemyśl dobrze nasadzenia, bo ja w drodze do pracy mijam takiego 30-40 latka, który jest naprawdę wspaniały, ale i duży w szerz
jak znam Ciebie, to na pewno towarzystwo wokół niego będzie bardzo ciekawe

Małgosiu szaleć za bardzo nie będę na tej rabacie, właśnie liczę się z tym,że mu korona kiedyś urośnie, tak więc dam tam chyba tylko obwodkę zimozieloną i jakieś kulki no i ewentualnie żeby było coś kwitnącego może ze dwie róże? chodzi mi po głowie desdemona, myślę,że z zielenią pięknie by się prezentowała
MirellaB 15:44, 20 kwi 2018

Ja bym posadziła jakieś drzewo i podsadziła red baronem i konwalnikiem dookoła Takie zestawienie chodzi mi po głowie
anbu 20:31, 20 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)
Suszarka na pranie już przeniesiona w inne miejsce ( zdjęcie z rana) no i takie coś chodzi mi po głowie, chociaż ogólnie co tam ma rosnąć, jak wszystko posadzić,żeby dobrze wyglądało z każdej strony - kompletny brak pomysłu. Myślałam o czymś zimozielonym np kulki bukszpanowe, z cisa? Obwódka z trawy ozdobnej? Bukszpanu? Róże? Hortensje? Nie mam kompletnie pomysłu i tutaj prośba do Was o pomoc

No proszę
Super
Ani się obejrzysz a będziesz miała niezłą parasolkę, one dość szybko rosną
Widzę to po swoim jak mu ładnie pieniek grubnie i korona nabiera masy
Paula ciekawa jestem co pod nim posadzisz Ja mam kulkowisko Teraz pomiędzy to kulkowisko chcę jakieś byliny Cały czas myślę
paulina_ns 20:35, 20 kwi 2018

MirellaB napisał(a)
Ja bym posadziła jakieś drzewo i podsadziła red baronem i konwalnikiem dookoła Takie zestawienie chodzi mi po głowie

Mirelka tam już rośnie drzewo wiąz i staram się do niego coś dopasować...
paulina_ns 20:37, 20 kwi 2018

anbu napisał(a)

No proszę
Super
Ani się obejrzysz a będziesz miała niezłą parasolkę, one dość szybko rosną
Widzę to po swoim jak mu ładnie pieniek grubnie i korona nabiera masy
Paula ciekawa jestem co pod nim posadzisz Ja mam kulkowisko Teraz pomiędzy to kulkowisko chcę jakieś byliny Cały czas myślę

Aniu bardzo mnie cieszy taka informacja lubię jak coś szybko przerasta no właśnie myślałam o kulkach może z bukszpanu, psa nie mam to sikać po nich nie będzie napisałam też u Ciebie
anbu 20:42, 20 kwi 2018

No widziałam
Na mój gust pod płaczącymi drzewami pasują kulki Porozrzucane
Moi znajomi kupili takiego samego jak masz Ty. Obecnie to przepiękny okaz Za każdym razem gdy u nich jestem, to napatrzeć się nie mogę

Zamieniłaś suszarkę na parasolkę A powiem Ci, że widoczek ogólny masz bardzo ładny a nigdy nie pokazujesz
Kasya 20:52, 20 kwi 2018

A nie szkoda takiego dużego miejsca na takie małe drzewko ?
Ambrowiec by się ładnie prezentował
anbu 20:55, 20 kwi 2018

Kasya napisał(a)
A nie szkoda takiego dużego miejsca na takie małe drzewko ?
Ambrowiec by się ładnie prezentował

Docelowo to duże drzewo
jolka 21:05, 20 kwi 2018

Nowy nabytek śliczny!!