Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 22:27, 18 kwi 2018

Wiolka5_7 napisał(a)

Mi też się podobają

Kupowałaś je w biedrze ?
Bo ja tak ze 3 sezony temu to Pink Impression, wcześniej miały wielkie kwiaty a w tym roku małe, no i jest sporo liści

Tak, kupowałam je w biedronce i dziękuję za podanie nazwy lubię wiedzieć co mam w ogrodzie szkoda tylko,że nie są wieczne, ale cieszy mnie informacja,że jeszcze jest szansa,że zakwitną w przyszłym roku
paulina_ns 22:35, 18 kwi 2018

Monia81 napisał(a)

To wykorzystaj na maxa, fajnie, że eMusiowe czasami robią nam takie niespodzianki

Monia zauważyłam,że mojego męża w końcu zaczął ogród interesować chodzi, ogląda wszystko, nawet trawy pomagał mi ścinać, a dzisiaj zaskoczył mnie strasznie mówiąc,że może zrobiłabym jakąś ładną rabate w miejscu, gdzie stoi suszarka na pranie jutro chce ją przenosić, a ja powiem szczerze całkowicie wenę straciłam i jakoś brak mi natchnienia na tworzenie nowego miejsca, ale zobaczymy...
paulina_ns 22:40, 18 kwi 2018

Magleska napisał(a)
tulipanowe foteczki prześliczne męcz nimi póki są .....
a róże na razie bez szału ,ale na pewno zaraz wezmą się w garść i już niedługo będą zdobić rabaty
ślicznie masz

No właśnie Madziu póki jeszcze są z donic musiałam już je usunąć wszystkie przekwitły, na szczęście są jeszcze te w ogrodzie

No róże mnie zaskoczyły myślałam,że przyjdą już z ładnymi liściami, a tu zonk ale nie przejmuje się liczę na to,że wezmą się szybko w garść, a jak nie będę reklamować
paulina_ns 22:41, 18 kwi 2018

mamuska1980 napisał(a)
Prześliczne tulipanki masz powzdychałam sobie do twoich widoczków

Dziękuję w imieniu tulipanów, mam nadzieję,że za bardzo nie zanudzam ilością ich zdjęć
paulina_ns 22:43, 18 kwi 2018

Anitka napisał(a)
Śliczny spektakl tulipanowy.
A gdzie cię eM zabiera na tulipanki?

E nieee, do ogrodniczego na zakupy, po coś co od dawna mi się marzy w ogrodzie
paulina_ns 22:44, 18 kwi 2018

asiak napisał(a)
Ale cudowne tulipany... u mnie jeszcze żaden nie kwitnie

Asiu u mnie przekwitną, to będziemy podziwiać u Ciebie
paulina_ns 22:47, 18 kwi 2018

jolka napisał(a)
Paula, widzę że jesteś właścicielką najpiękniejszych tulipanów w tej części Polski Hehe Ślicznie, ślicznie!!! Róże też obejrzałam. Zapowiada się pachnące lato u Ciebie A ja wreszcie dziś posadziłam selserię

Dziękuję Jolu, ale i tak wiem,że jak Ty dodasz swoje to mi znów będzie głupio a co do róż, nie ukrywam,że bardzooooo liczę na mustead i mam cichutką nadzieję,że chociaż będzie miała jednego kwiatka

Hihi z seslerią trochę Ci zeszło, ale najważniejsze,że już rośnie na miejscu buziaki
Anitka 22:51, 18 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)

E nieee, do ogrodniczego na zakupy, po coś co od dawna mi się marzy w ogrodzie

To też super, że spełni się twoje marzenie. Pochwal się zakupem.
U mnie teraz eM ma więcej motywacji na zmiany i nowe pomysły. Teraz wymyślił sad i najgorsze, że już to realizuje
Zana 07:31, 19 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)
Jutro zakupów cd tym razem coś co również bardzooooo kocham w ogrodzie a najlepsze jest to,że to mój mąż mnie na nie zabiera

Brzmi tajemniczo i intrygująco. No to podkręciłaś ciekawość mą.
A róż się nie czepiaj. Bardzo ładne krzaczki i migiem się zazielenią. Z pewnością będą kwitły. Pamiętasz moje przygody różane z ubiegłego roku? Stały na cienistym balkonie w donicach, do gruntu poszły dopiero w maju, prawie bez liści. Ruszyły dzielnie i kwitły.
paulina_ns 07:41, 19 kwi 2018

Anitka napisał(a)

To też super, że spełni się twoje marzenie. Pochwal się zakupem.
U mnie teraz eM ma więcej motywacji na zmiany i nowe pomysły. Teraz wymyślił sad i najgorsze, że już to realizuje

Anitko jak miejsce jest to sad super sprawa my kupiliśmy kilka drzewek owocowych nie dawno, tyle,że u nas już coraz ciaśniej, więc posadzilismy je w części owocowej przed truskawkami i porzeczkami