Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 20:00, 25 kwi 2018

Róże

Tulipany cd

paulina_ns 20:01, 25 kwi 2018

No i powoli zaczyna się czas czosnków

Miłego wieczorku
dominika_ 20:16, 25 kwi 2018

Właśnie zastanawiam się czy jest w razie niepowodzeń możliwość reklamacji.
20:30, 25 kwi 2018
Kurcze ale wszystko szybko u ciebie, u mnie czosnki tylko w pąkach, jeszcze nic koloru nie widać
kaz742011 21:10, 25 kwi 2018

Cudne obrazki nam pokazałaś. Twój ogród co dzień jest piękniejszy.
paulina_ns 21:11, 25 kwi 2018

dominika_ napisał(a)
Właśnie zastanawiam się czy jest w razie niepowodzeń możliwość reklamacji.

Domi myślę,że na pewno reklamować można, ja poczekam jeszcze trochę i będę do nich dzwoniła...ciekawi mnie tylko gdzie one były trzymane,że są aż tak bardzo opóźnione? Moje podlewane są codziennie, są na słonecznych rabatach, więc liczyłam,że szybko ruszą, a tu dalej cisza i zaczynam się o nie niepokoić. W tamtym roku też u nich wiosną zamawiałam z gołym korzeniem róże, ale tamte szybko ruszyły, a te jakieś dziwne są...
paulina_ns 21:13, 25 kwi 2018

MonikA napisał(a)
Kurcze ale wszystko szybko u ciebie, u mnie czosnki tylko w pąkach, jeszcze nic koloru nie widać

Monia wszystko zależy od stanowiska, u mnie posadzone są w dwóch miejscach, przy tarasie już kwitną w innym miejscu też jeszcze w pączkach. Tak samo było z tulipanami, te przy tarasie już przekwitają w innej części ogrodu dopiero się otworzyły.
paulina_ns 21:15, 25 kwi 2018

kaz742011 napisał(a)
Cudne obrazki nam pokazałaś. Twój ogród co dzień jest piękniejszy.

Dziękuję Kasiu, to prawda wszystko rośnie w ekspresowym tempie, modlę się tylko,żeby pogoda jakiegoś figla nam nie spłatała do zimnej Zośki jeszcze trochę zostało...
kaz742011 21:19, 25 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)

Dziękuję Kasiu, to prawda wszystko rośnie w ekspresowym tempie, modlę się tylko,żeby pogoda jakiegoś figla nam nie spłatała do zimnej Zośki jeszcze trochę zostało...

Wypluj to słowo .
Iwona100 23:32, 25 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)

Domi myślę,że na pewno reklamować można, ja poczekam jeszcze trochę i będę do nich dzwoniła...ciekawi mnie tylko gdzie one były trzymane,że są aż tak bardzo opóźnione? Moje podlewane są codziennie, są na słonecznych rabatach, więc liczyłam,że szybko ruszą, a tu dalej cisza i zaczynam się o nie niepokoić. W tamtym roku też u nich wiosną zamawiałam z gołym korzeniem róże, ale tamte szybko ruszyły, a te jakieś dziwne są...

Ja zamawiałam róże we Florib... - Bonicę i Mariatheresię .Chyba o tej szkółce mówicie. Moje ruszyły. Nie są to kolosy ,ale pierwszy raz zamawiałam z gołym korzeniem i nie mam doświadczenia. Najważniejsze ,że puszczają łodyżki.