Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 19:26, 25 kwi 2018

MonikA napisał(a)

Fajne zakupy klonik super mam podobne i powiem Ci że w pierwszym roku były takie jak twój a tej wiosny zagescily się i są jeszcze ładniejsze. Dbaj by grzyba nie złapał.
Rozplenice u mnie zielone, podzieliłam je i zwiędły mam nadzieję że wykurują się.

Monia klony uwielbiam, pięknie się przebarwiają i w sumie są bezproblemowe, miałam w ogrodzie żółtego, zielonego i teraz dołączył do kolekcji bordowy

U mnie rozplenice zaczęły jakiś tam znak życia dawać, za Twoje trzymam mocno kciuki
paulina_ns 19:29, 25 kwi 2018

Kasiolaaa napisał(a)
Trawka buchanana to naprwade kolos szoking mnie ogarną a kadry przewspaniale trawke masz tak piekna jakby owieczki chodzily i skubały wkoncu widac gory to moze sie nie myle hihi

Dziękuję Kasiu za miłe słowa hihi no owieczek nie mam, ale za to codziennie świnka morska skubie trawę haha.

Buchana faktycznie jest wielka,bardzo ją lubię jest bezproblemowa no i taka inna
paulina_ns 19:30, 25 kwi 2018

Dominika11 napisał(a)
Jak problem to nie ma sprawy

Domi taki problem to nie problem napisz mi na priv ile ich byś chciała, jutro zobaczę ile mam siewek no i nie wiem, czy chcesz je teraz,czy zaczekasz jak jeszcze trochę podrosną.
paulina_ns 19:38, 25 kwi 2018

m_gocha napisał(a)
Paulina gdybyś miała na zbyciu to trawki przygarnę A i jeszcze kiedyś o sadzonkach truskawek rozmawiałyśmy
Szalejesz kobieto z drzewami Ja kiedyś oglądałam i klony i wiąza, buka i brzozy.... ale miejsca brak i na oglądaniu się skończyło. No chyba że podejmę męską decyzję i coś wcześniej eksmituję z ogrodu

Gosiu dam Ci znać, to wszystko zależy ile Domi będzie chciała no i ile siewek mam, jak coś poczekaj na pewno jeszcze się wysieje. No właśnie wiedziałam,że ktoś chciał ode mnie truskawki czemu się po nie nie zgłosiłaś? A co do drzew są takie piękne,że ciężko przejść obok nich obojętnie na jeszcze jedno drzewo miejsce mam na pewno
paulina_ns 19:47, 25 kwi 2018

Kawa napisał(a)
Paula noooo
widze że działasz ostro!
niezłe kółko

No działam, działam dzisiaj to wiąza dołączyły kulki, ostatecznie zdecydowałam się na danice, nie będę trzęsła się nad bukszpanowymi, a danice są bezproblemowe. I teraz się tak zastanawiam czy dołożyć coś jeszcze? Myślałam,żeby pomiędzy kulki dać bordowe żurawki, żeby dodać trochę koloru, no ale sama już nie wiem...

paulina_ns 19:49, 25 kwi 2018

dominika_ napisał(a)
Paulinka jak Twoje róże z F? Moje nawet deczka oznak życia nie dają

Domi bardzo cienko....póki co eden Rose w ogóle oznak życia nie daje, na munstead i princess anne coś zaczyna się dziać, ale powoli tracę już nadzieję,czy zakwitną w tym roku
paulina_ns 19:52, 25 kwi 2018

Dzisiaj u nas cały dzień okropny wiatr...wszystko lata po ogrodzie, ale jakimś cudem udało mi się zrobić kilka zdjęć zakwitły ostatnie tulipany, nawet nie wiedziałam,że takie sadziłam

paulina_ns 19:54, 25 kwi 2018

Dzisiaj dopiero zauważyłam jakie piękne kwiaty ma Śliwa dziecięca

Wiąz zaczyna pokazywać listeczki

paulina_ns 19:56, 25 kwi 2018

Tulipany kończą już kwitnienie

Inne dopiero się otworzyły

paulina_ns 19:58, 25 kwi 2018

Klon, brzoza