Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Puszek 11:48, 01 maj 2015

Witaj! ja też mam Hebe i zimuje doskonale. Rośnie wolno, ze mna jest jakieś 4 lata. W moim ogrodzie 2 lata ( zabrałam ją z dawnego domu gdzie też zimowała w gruncie bez okrywania). Muszę przyznać, że to śliczna roślina, jak dla mnie jest mało wymagajaca i bezobsługowa
Jesteśmy na podobnym etapie zagospodarowania działki i też na swoim.Pozdrawiam Puszek
paulina_ns 11:51, 01 maj 2015

No właśnie Małgosiu jak patrzę w internecie to on dosyć spory się wydaje..ile mam zachować odstępu między jednym a drugim? 50, 60 cm? Idę spróbować zrobić 3 fale, póki jeszcze nie pada
paulina_ns 11:53, 01 maj 2015

Puszek napisał(a)
Witaj! ja też mam Hebe i zimuje doskonale. Rośnie wolno, ze mna jest jakieś 4 lata. W moim ogrodzie 2 lata ( zabrałam ją z dawnego domu gdzie też zimowała w gruncie bez okrywania). Muszę przyznać, że to śliczna roślina, jak dla mnie jest mało wymagajaca i bezobsługowa
Jesteśmy na podobnym etapie zagospodarowania działki i też na swoim.Pozdrawiam Puszek

Witaj w moich skromnych progach ja już tego hebe nie mam, niestety przymroziło go w zimie i spisałam go na straty Za chwilkę lecę zerknąć do Ciebie
Puszek 11:55, 01 maj 2015

A mój jest śliczny. Mieszkam w ,,przeciągu powietrznym" - u nas stale wieje, oszaleć idzie. W miescie tego nie było;-(
paulina_ns 12:30, 01 maj 2015

Puszek napisał(a)
A mój jest śliczny. Mieszkam w ,,przeciągu powietrznym" - u nas stale wieje, oszaleć idzie. W miescie tego nie było;-(

u nas też ciągłe wiatry...myślałam, że Cię odwiedzę, a nie masz założonego wątku ;(
Puszek 12:46, 01 maj 2015

No właśnie... Jestem tu nowa i nie wiem jak się poruszać. Jestem w Przywitaniu - Hejże hej, hejże ha i ogródki lubię ja; tam mam kilka zdjęć. Danusia napisała, że przenosi wątek więc myślałam, że już istnieje.
Puszek 12:49, 01 maj 2015

Wkleiłam też w metamorfozy
Czyli muszę sama stworzyć wątek?
malgorzata_s... 12:55, 01 maj 2015

Rozchodnik co 50 wystarczy, rozrośnie się
paulina_ns 12:59, 01 maj 2015

Puszek napisał(a)
No właśnie... Jestem tu nowa i nie wiem jak się poruszać. Jestem w Przywitaniu - Hejże hej, hejże ha i ogródki lubię ja; tam mam kilka zdjęć. Danusia napisała, że przenosi wątek więc myślałam, że już istnieje.

zrób sobie podpis widziałam już kilka zdjęć w metamorfozach - CUDNIE u Ciebie idę szukać Cię dalej
paulina_ns 13:00, 01 maj 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Rozchodnik co 50 wystarczy, rozrośnie się

Dziękuję