Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Makao_J 14:51, 01 lip 2018

No jeżówki masz ciekawe. Fajne odmiany. Te czerwone z obwódką i te zielonkawe. Jakue to?
kerii 15:07, 01 lip 2018

Jak się nic nie dzieje ?? Jeżówki masz śliczne Ja w tym sezonie dokupiłam trzy nowe z nadzieją, że nie znikną a się rozrosną

U nas trochę słonko świeci a za chwile robi się czarno i pada do tego wieje. No lato to, to nie jest ale oby nie było gorzej )
paulina_ns 21:47, 04 lip 2018

MirellaB napisał(a)
Paulinka jeżówki bardzo lubię i gdzie ktoś pokazuje to podziwiam
Zwykle jeżówki są najbardziej wdzięczne. Z tymi odmianowymi różnie bywa, ale i tak je kupujemy i sadzimy, bo są piękne
Twoje zdjęcia zawsze oglądam z przyjemnością
U mnie też chłodno, ale ja właśnie taką pogodę lubię.

Dzięki Mirelka za miłe słówka. No właśnie zauważyłam,że te zwykle są niezawodne, a te już bardziej wymyślne niestety jednoroczne, ale tak jak piszesz ciężko im się oprzeć w szkołce napisałam u Ciebie i czekam na odpowiedź
paulina_ns 21:48, 04 lip 2018

BKosimkArt napisał(a)
Śliczne jeżówki...

Dzięki Basiu
paulina_ns 21:49, 04 lip 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Jeżóweczki masz śliczne

Ja u Ciebie, Ty u mnie w imieniu jeżówek dziękuję.
paulina_ns 21:51, 04 lip 2018

mrokasia napisał(a)
Bardzo ładne ujęcia jeżówek.
I różowa szałwia jeszcze Ci tak kwitnie? Moje już dawno wycięte... w przyszłym roku ciachnę tylko kwiatostany, może będą lepiej odbijać no teraz tylko puste miejca mam. Niebieskie znacznie szybciej odbijają a niektóre nawet kwitną.

Dzięki Kasiu. Różowa szałwia już na ostatkach, jutro jak znajdę chwilkę ją przytnę. No ja właśnie teraz większość szałwi ściełam przy samej ziemi i nie wiem czy to nie był błąd, jakieś dziwne się zrobiły, ale poczekam oby tylko przeżyły
paulina_ns 21:52, 04 lip 2018

Makao_J napisał(a)
No jeżówki masz ciekawe. Fajne odmiany. Te czerwone z obwódką i te zielonkawe. Jakue to?

Aniu dzisiaj nie mam już siły wstać z łóżka, ale jutro zerknę do notesu i napisze Ci odmianę
paulina_ns 21:56, 04 lip 2018

kerii napisał(a)
Jak się nic nie dzieje ?? Jeżówki masz śliczne Ja w tym sezonie dokupiłam trzy nowe z nadzieją, że nie znikną a się rozrosną

U nas trochę słonko świeci a za chwile robi się czarno i pada do tego wieje. No lato to, to nie jest ale oby nie było gorzej )

Jolu oprócz jeżówek i pojedynczych róż u mnie sama zieleń w ogrodzie już nawet mąż stwierdził,że brakuje mu koloru w ogrodzie, więc kupiłam mu dzisiaj niebieską hortensje ogrodową musiałam darń ściągać, miejsce jej szykować w jedynym miejscu w ogrodzie gdzie mam półcień, w między czasie zrobiłam soki z 12 kg czerwonej porzeczki i padam. Ale jestem szczęśliwa w końcu zrobiła się pogoda i mogłam w ziemi pogrzebać
Efffa 22:09, 04 lip 2018

Jeżówki śliczne,każde różowe mnie zachwycają
paulina_ns 07:38, 05 lip 2018

Efffa napisał(a)
Jeżówki śliczne,każde różowe mnie zachwycają

Dziękuję, faktycznie różowe i białe są dla mnie najładniejsze