Przepraszam że tutaj ale Jadwiszka cudnie u ciebie Paulinko pozdrawiam Odwiedzam cię po cichutku
Nie mam wątku walczę z gliniastochwastołąką pokaźnych rozmiarów w trakcie budowy i zlepiam co się da z tego co dostaję, kupuję okazyjnie , wysiewam. Nie mam szkieletu ogrodu, mam szczere pole. Może kiedyś wątku się dorobię jak będzie mogło to dostać miano "ogród" Pozdrawiam z mojego zbierackiego chaosu - dołem widać część rzeki carexowej- porozdzieranych sadzonek na mikro sadzonki : Wysiewam co się da : tutaj wszystko siane - hyzop ze stipą :
Ludzie! Czy Wy widzicie to samo co ja? Czy ja już jestem stary i ślepy? Jak tak wygląda szczere pole, to ja dzisiaj przekopuje połowe ogrodu i zakładam u siebie ,,szczere pole". Kategorycznie żądam, aby Warszawa miała dostęp do morza i Jadwiga swój wątek ogrodowy na forum. Nic mnie to nie obchodzi, ale jedno z moich żądań ma być dzisiaj zrealizowane. Sorrki Paula za off topic.
ależ u Ciebie pięknie, jak to "szczere pole" to ja nie wiem, nic już z tego nie rozumiem zakładaj wątek - czekamy z niecierpliwością, bo masz super
Witaj Paulinko czwartkowo
A dzień dobry u Was też taka mgła?? Kurcze nie dawno był poniedziałek,a już czwartek
nie mgły nie było i niebo zaczyna się robić niebieskie fakt czas leci, oby jeszcze jutro i weekend - który i tak bardzo szybko mi przeleci
weekendy i urlopy też są krótkie