Ja też
Dzisiaj tata zaczął mi zbijać kompostownik, bo ja głupia wszystkie odpady do kompostowania, skoszoną trawę, zerwaną darń pakowałam do worków i zabierali przy śmieciach jako odpady biodegradowalne.
Śmiać mi się z tych cen w Parku M. Zastanawiam się skąd oni się urwali z tymi cenami ... chyba z choinki jakiejś Nie wiem czy pamiętasz taki mój "bonzaj" z cyprysa. Spotkałam przypadkowo, spodobał mi się.. kupiłam za 50 zł. Potem nawet myślałam, że głupia jestem... kupuję bez sensu,impulsywnie.
Za parę dni jadę do Parku M., patrzę a oni tam taki samiutki po 350 zł sprzedają! Od razu nabrałam szacunku do mojego bonzaja!! Haha
Czasem tam na prawdę przesadzaja, ja odnoszę wrażenie,że oni chyba w cenach się tam nie orientują już kilka razy zauważyłam,że jak coś u nich jest większe to od razu cena jak z kosmosu, ostatnio było tak z 'ice dance' sadzonka 6 zł, a taka co może przez sezon im podrosla już była ponad 20 zł dzisiaj jak weszłam na wejściu były derenie po 12 zł, ale te co wielkie rosną, później Pani Zaprowadzila mnie dalej i właśnie była ta odm. co pisałaś już za ponad 60 zł śmiech
A co do Twojego bonzaja to może im odsprzedaj za tą cenę co oni mają, nieźle byś na tym Wyszła
No dobra dziewczynki, jestem już wypoczeta i jutro jednak podjadę po te derenie trzymajcie kciuki żeby jeszcze były pokazałam mężowi, a że mu się spodobały nie mam wyjścia,plan może nie koniecznie na jutro,bo mam trochę załatwien,ale do końca Tygodnia przygotować im miejsce, czyli przekopac dalszą część ile one potrzebują miejsca? Bo nie wiem jaka zachować odległość między grackami, a brzoza?
No to akurat tyle będzie między grackami, a brzoza, deren pójdzie między nie, a z drugiej strony zachowam taka sama odległość, zastanawiam się, czy wcisnąć za nie jeszcze jakieś trawki? Będę chciała go prowadzić jako ok metrowy krzak, może się uda tylko jakie te trawki jak coś?