Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 07:19, 08 mar 2016

roma2 napisał(a)
Dziewczynka! Ja mam trzy. Uważaj na siebie (na Was)!

Ale fajnie ja mam 2 chłopaków i marzyła mi się teraz córcia dla odmiany. Wiadomo jak to chłopaki chodzą zawsze swoimi ścieżkami, a córka to córka

Dziękuję dziewczyny, trzymajcie teraz kciuki,żeby na następnym usg nic jej nie uroslo .

A co do ogrodu dzisiaj u nas znów deszczowo, ale nie ma wyjścia, muszę dzisiaj przygotować miejsce na hortensje, bo jak przyjdą to gdzieś je podziac muszę

Dominika11 07:22, 08 mar 2016

ale super - pamiętam jak ja się cieszyłam, po wieści, że to dziewczynka - mój eM był pewien, że chłopak, a tu niespodzianka - cieszyłam się jak głupia - och ale wspomnienia
paulina_ns 07:35, 08 mar 2016

Dominika11 napisał(a)
ale super - pamiętam jak ja się cieszyłam, po wieści, że to dziewczynka - mój eM był pewien, że chłopak, a tu niespodzianka - cieszyłam się jak głupia - och ale wspomnienia

Dominiczko mój mąż tak się cieszy,że aż biedny wierzyć w to nie chce, bo jakby doktorka źle odczytała mówiła,że by się załamał
AnnaCh 08:20, 08 mar 2016

Gratuluję Ja mam parkę, ale mój Jasio na początku miał być druga dziewczynką, nie było to dla mnie problemem, wszystko jedno mi było, ale teraz się cieszę, że jest chłopcem. Zawsze to jakaś odmiana, inne ubranka, zabawki. M się cieszy, że kolejkę sobie kupią
paulina_ns 08:43, 08 mar 2016

AnnaCh napisał(a)
Gratuluję Ja mam parkę, ale mój Jasio na początku miał być druga dziewczynką, nie było to dla mnie problemem, wszystko jedno mi było, ale teraz się cieszę, że jest chłopcem. Zawsze to jakaś odmiana, inne ubranka, zabawki. M się cieszy, że kolejkę sobie kupią

Hehe Aniu a w którym tyg Ci lekarz pomylił płeć? Ja zdaje się całkowicie na Pani Doktor i jej doświadczenie, bo ja na usg nic nie widziałam, a ona widziała dziewczynkę za 2 tyg mam ponowną wizytę to zobaczymy
AnnaCh 09:10, 08 mar 2016

paulina_ns napisał(a)
Hehe Aniu a w którym tyg Ci lekarz pomylił płeć? Ja zdaje się całkowicie na Pani Doktor i jej doświadczenie, bo ja na usg nic nie widziałam, a ona widziała dziewczynkę za 2 tyg mam ponowną wizytę to zobaczymy
Już dokładnie nie pamiętam, ale to było jakoś wcześnie, 15 może? I tak trochę ja go pociągnęłam za język, bo moja znajoma w ciąży też była i ona już wiedziała, to ja też chciałam Sam stwierdził, że to trochę nie do końca pewne tak wcześnie Później co do Jasia już się nie mylił
paulina_ns 09:36, 08 mar 2016

AnnaCh napisał(a)
Już dokładnie nie pamiętam, ale to było jakoś wcześnie, 15 może? I tak trochę ja go pociągnęłam za język, bo moja znajoma w ciąży też była i ona już wiedziała, to ja też chciałam Sam stwierdził, że to trochę nie do końca pewne tak wcześnie Później co do Jasia już się nie mylił

No to ja jestem w 17 i od razu mówiła,że to dziewczynka, a później jeszcze dla pewności 2 x sprawdzała, ale wiadomo do końca nigdy nie można być pewnym
paulina_ns 10:07, 08 mar 2016

U nas dzisiaj chłodno, ale bez deszczu, więc pracę idą powoli do przodu. Miejsce pod hortensje Limelight gotowe ( mają przyjść jutro) sliwowisnia znalazła nowe miejsce, mam nadzieję,że będzie jej tam dobrze. Obwódka z bukszpanu gotowa ( czeka jeszcze na cięcie). Między hortki pójdą jeszcze Ml, a przed kulki danice. No i jeszcze muszę dokupić 5 szmaragdy.

Ps. Wiem, wiem szmata, ale to miejsce na prawdę ciężko utrzymać w ryzach, więc w tym miejscu będzie, w innych mogę plewic

Kawa 10:28, 08 mar 2016

zdróweczka
prosze już zakupy zroboione

ciekawa jestem tych twoich hortek
paulina_ns 10:52, 08 mar 2016

Kawa napisał(a)

zdróweczka
prosze już zakupy zroboione

ciekawa jestem tych twoich hortek

Kamilko sama jestem ciekawa, szału na pewno nie będzie, ale na szczęście one szybko rosną, więc w przyszłym roku powinny być już ładne