Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

AnnaCh 20:37, 06 mar 2016

Weź się zastanów jeszcze. Może jakoś inaczej zmień kształt, tak by nie pomniejszać rabaty. Może powiększ?
paulina_ns 21:10, 06 mar 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Czyli sezon prac rozpoczęty? Zmniejszasz rabatę? Kształt fajny ale tu raczej wszyscy powiększają

Małgosiu zmniejszam, ale z szerokości za to z długości przedłużam Mam zapisana Twoja rabatke, która jest dla mnie inspiracją, mam nadzieję,że nie masz nic przeciwko, ale jest poprostu CUDNA

Możesz podać mi jej szerokość łącznie z tujami do krawężnika. Buziaki
paulina_ns 21:30, 06 mar 2016

AnnaCh napisał(a)
Weź się zastanów jeszcze. Może jakoś inaczej zmień kształt, tak by nie pomniejszać rabaty. Może powiększ?

Aniu spokojnie, troszeczkę ja tylko szerokością zmniejsze tak żeby mi się 3 piętra roślin na niej zmieściły, ale za to długościowo przedłuże jakieś jeszcze 4 metry do przodu, muszę mieć jeszcze miejsce na werbene, stipe, szałwie, hohoho moja lista jest jeszcze bardzo długa
Marzenaka 22:42, 06 mar 2016

paulina_ns nigdzie jeszcze po szkółkach nie jeździłam. Dzieci niedawno długo chorowały więc byłam udomowiona a teraz miałam trochę spraw innych. czekam z niecierpliwością aż ruszę ze wszystkim
Chyba się przekonałam do rozchodników. Zaczęły mi się podobać bardzo i chcę je mieć u siebie. Idą na listę zakupów.
ag_zie 22:54, 06 mar 2016

I ja za rozchodniki muszę się zabrać
paulina_ns 07:31, 07 mar 2016

Marzenaka napisał(a)
paulina_ns nigdzie jeszcze po szkółkach nie jeździłam. Dzieci niedawno długo chorowały więc byłam udomowiona a teraz miałam trochę spraw innych. czekam z niecierpliwością aż ruszę ze wszystkim
Chyba się przekonałam do rozchodników. Zaczęły mi się podobać bardzo i chcę je mieć u siebie. Idą na listę zakupów.

Marzenko ja jeszcze rok temu nie wiedziałam,że jest taka roślina jak rozchodnik Ania przesłała mi sadzonki, a jak na jesień zaczęły kwitnąc wyglądały pięknie. No i przede wszystkim jest to niezniszczalna roślina, była wykopana, pogryziona przez moją psine, a i tak dała radę także polecam.
paulina_ns 07:32, 07 mar 2016

ag_zie napisał(a)
I ja za rozchodniki muszę się zabrać

Ja spróbuję dzisiaj no i zobaczymy jak mi pójdzie
Karol99 07:38, 07 mar 2016

Ta rabatka jest przepiękna.
paulina_ns 10:42, 07 mar 2016

U nas dzisiaj deszczowo, ale ciepło, więc zabrałam się pomalutku za zmiany na rabacie. Łatwo nie jest, ale pomalutku i do przodu obrzeża z kostki znikły no i

"Cycki" pomalutku znikają

Oczywiście jak już skończę, kształt jeszcze w całości będzie poprawiony.
MirellaB 11:27, 07 mar 2016

No nieźle - podziwiam