Małgosiu zmniejszam, ale z szerokości za to z długości przedłużam Mam zapisana Twoja rabatke, która jest dla mnie inspiracją, mam nadzieję,że nie masz nic przeciwko, ale jest poprostu CUDNA
Możesz podać mi jej szerokość łącznie z tujami do krawężnika. Buziaki
Aniu spokojnie, troszeczkę ja tylko szerokością zmniejsze tak żeby mi się 3 piętra roślin na niej zmieściły, ale za to długościowo przedłuże jakieś jeszcze 4 metry do przodu, muszę mieć jeszcze miejsce na werbene, stipe, szałwie, hohoho moja lista jest jeszcze bardzo długa
paulina_ns nigdzie jeszcze po szkółkach nie jeździłam. Dzieci niedawno długo chorowały więc byłam udomowiona a teraz miałam trochę spraw innych. czekam z niecierpliwością aż ruszę ze wszystkim
Chyba się przekonałam do rozchodników. Zaczęły mi się podobać bardzo i chcę je mieć u siebie. Idą na listę zakupów.
Marzenko ja jeszcze rok temu nie wiedziałam,że jest taka roślina jak rozchodnik Ania przesłała mi sadzonki, a jak na jesień zaczęły kwitnąc wyglądały pięknie. No i przede wszystkim jest to niezniszczalna roślina, była wykopana, pogryziona przez moją psine, a i tak dała radę także polecam.
U nas dzisiaj deszczowo, ale ciepło, więc zabrałam się pomalutku za zmiany na rabacie. Łatwo nie jest, ale pomalutku i do przodu obrzeża z kostki znikły no i
"Cycki" pomalutku znikają
Oczywiście jak już skończę, kształt jeszcze w całości będzie poprawiony.