Hej Marzenka tak w końcu udało mi się ją upolowac, a jak już będzie rosła to w ogóle będę szczęśliwa Rozchodniki w tamtym roku przesłaly mi dziewczyny, one bardzo szybko rosną w tym są już takie masywniejsze, szkoda,że wcześniej nie pisałaś, bo sobie je już podzieliłam i w sumie nie miałam co zrobić z kilkoma, to upchalam jeszcze gdzie się dało teraz poluje na białe widziałam w tamtym roku w golkowicach mieli we wrześniu, pewnie i w tym będą.
Paulino super robota, bardzo podobają mi się Twoje "rabaty przyszłościowe", i całkiem sporymi krokami idziesz dalej. Ale wiesz że kiedyś dobrniesz do celu, ja życzę Ci abyś w tym roku dotarła do mety. Będę podglądała.
Za taki widok horyzontalny( góry) dała bym się pochlastać- tego zazdroszczę Ci mega.
Hej Monia, dziękuję bardzo za miłe słowa powiem Ci szczerze,że ja tak za szybko do tej mety dotrzeć nie chce, nie wyobrażam sobie nie mieć miejsca w ogrodzie żeby dodać jeszcze to czy tamto Fajnie mieć przestrzen,bo pięknych roślin nie brakuje, trzeba tylko je jakoś ze sobą skomponować. Widoki najpiękniejsze są zima, ale i latem nie mam co narzekać to fakt