może jeszcze rusz ja w pierwszym roku też spisałam go na straty a nagle się pojawił poczekaj moze jeszcze wylezie
no red baron u mnie się budzi właśnie reszta nic
Popikowałam koleją stipe ok 60 sadzonek się uzbieralo, kupiłam specjalnie do niej ziemię do siewek, mam nadzieję,że będzie w niej rosła zdrowo. Zostało mi jeszcze do pikowania ok 300 sadzonek muszę dokupić jeszcze wielodoniczki. Część stipy widziałam,że trochę opadła, część trzyma się ładnie na baczność także mam nadzieję,że chociac z 20 przeżyje Co ile ja tak podlewać,żeby nie przelać?? Co 2 dni wystarczy?
chetnie odkupie ja zostanie
Mam!! Mam!!! W końcu udało mi się kupić!! . Zastanawiam się tylko czy siac do doniczki, czy od razu na miejsce stałe??
A to ja nie wiedziałam, że Ty jej nie masz Siać chyba do doniczki, ale to się może bardziej doświadczone koleżanki wypowiedzą
Paulina, co do liatry, to u mnie na razie bez szczególnego towarzystwa Rośnie sobie koło jaśminowca, w pobliżu ma lawendę i vanilkę.
A myślisz,że pasowałaby z różami ' the fairy'?? Z nimi pewnie tak, tylko jeszcze czy będzie pasowała do szalwi?? Szalwia chyba bardziej niebieska jest??