Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 22:27, 12 maj 2016

MonikA napisał(a)
I tak nieźle to wszystko znosisz robi się coraz cieplej, będzie ci coraz ciężej tylko się nie przepracuj, byście dotrwały do terminu

Oczywiście rozumiem cię i twoją wolę pracy w ogrodzie, sama tak robiłam, z tym, że drugą ciąże zakończyłam przedwcześnie z 3 tygodniowym leżeniem w szpitalu, a pierwszą do 40 tygodnia latałam jakbym w ciąży nie była

Monia wiele nie narobię, ja 3 ciąże zagrożone od 5 miesiąca, więc wiem o czym piszesz. Coś tam działam, ale w miarę rozsądku. Mi na szczęście 2 udało się donosic i urodziłam w terminie, mam nadzieję,że i ta szczęśliwie donosze. Buziaki
m_gocha 23:04, 12 maj 2016

Paulinko coraz ładniej u Ciebie. Skrzynki warzywne super! Podrawiam
paulina_ns 16:07, 13 maj 2016

m_gocha napisał(a)
Paulinko coraz ładniej u Ciebie. Skrzynki warzywne super! Podrawiam

Dziękuję Gosia buziaczki.
Marzenaka 16:27, 13 maj 2016

Paulinko, ty sadziłaś w tamtym roku turzyce brązowe. Jak one się mają po zimie? Bo sobie właśnie trzy zakupiłam.
paulina_ns 17:50, 13 maj 2016

Marzenaka napisał(a)
Paulinko, ty sadziłaś w tamtym roku turzyce brązowe. Jak one się mają po zimie? Bo sobie właśnie trzy zakupiłam.

Tak Marzenka sadziłam i póki co mają się bardzo dobrze, lecę zerknąć do Ciebie
Marzenaka 22:36, 13 maj 2016

paulina_ns napisał(a)

Tak Marzenka sadziłam i póki co mają się bardzo dobrze, lecę zerknąć do Ciebie

To ok. Odwiozłam rano córkę do przedszkola i wdepnęłam do A... No i na pusto nie wyszłam - 2 jagody kamczackie, 3 turzyce brązowe i 3 włosiste Amazon mist... Uzależnienie.
paulina_ns 10:00, 15 maj 2016

Marzenaka napisał(a)

To ok. Odwiozłam rano córkę do przedszkola i wdepnęłam do A... No i na pusto nie wyszłam - 2 jagody kamczackie, 3 turzyce brązowe i 3 włosiste Amazon mist... Uzależnienie.

Ja na razie jeszcze nic nie działam, chwilowo na rynku maslanym dokupiłam trochę kwiatów, żeby obsadzic donice. Dzwoniłam do szkółek, ale.dalej szalwi nie mają, może po niedzieli przejade się do Parku M i zobaczę czy już mają miskanty. A poza tym u nas cały weekend wieje, pada, więc nawet trawa nie skoszona czeka.
olga80 10:21, 15 maj 2016

U ciebie na rabatach szał Klon ma piękny kolor muszę sobie takiego zafundować tylko czy u mnie na tym przewiewie da radę ?
paulina_ns 10:25, 15 maj 2016

olga80 napisał(a)
U ciebie na rabatach szał Klon ma piękny kolor muszę sobie takiego zafundować tylko czy u mnie na tym przewiewie da radę ?

Dzięki Olu co do klona na pewno da radę u nas w ciągu roku może z 50 dni nie wieje czasem po zimie przemarza,ale później ładnie odbija.
sylwia_slomc... 10:34, 15 maj 2016

Ilość czosnków podziwiam , ja kilka wsadziłam jesienią pierwszy raz,żeby sprawdzić jak im będzie u mnie i chyba ok to jeszcze na jesień dosadzę
Roslinki fajnie u Ciebie podrosły i widać , że dbasz o nie