Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Filemon24 09:39, 28 cze 2016

obiecana Staphani Baronin zu Gutenberg

osobiście wolę zamówić róże w sprawdzonym sklepie online niż kupować w stacjonarnych sklepach

ale jak dla mnie pashminek nie przebije nic

planujesz jakieś różane zakupy jeszcze w tym sezonie?

bo ja bym chciała jeszcze bardzo kupić w tym sezonie artemisy, claire austin i queen of sweeden ale na razie nie mogę bo fundament nie skończony
paulina_ns 09:46, 28 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
obiecana Staphani Baronin zu Gutenberg

osobiście wolę zamówić róże w sprawdzonym sklepie online niż kupować w stacjonarnych sklepach

ale jak dla mnie pashminek nie przebije nic

planujesz jakieś różane zakupy jeszcze w tym sezonie?

bo ja bym chciała jeszcze bardzo kupić w tym sezonie artemisy, claire austin i queen of sweeden ale na razie nie mogę bo fundament nie skończony

Pashmina jest cudowna! I jakie ma piękne wielkie kwiaty! Ja w tym sezonie raczej już nic nie planuje, ale jak wyjdzie zobaczymy
Filemon24 10:12, 28 cze 2016

Człowiek niby nie planuje ale to różnie bywa jakby co to mam jeszcze namiar na sklep gdzie mają wiele odmian róż ( te odmiany które są wykupione w floribundzie )
Marzenaka 10:42, 28 cze 2016

Paulina, ostatnio niewiele w ogrodzie zrobiłam bo w pracy urwanie głowy miałam. Wreszcie luz a i kostka skończona. Muszę tylko plan zrobić. Dobrze, że pada drugi dzień, ziemia już pękała. Za to chwasty będą dobrze wychodzić a jest ich całe mnóstwo! Przynajmniej u mnie. Muszę też kory dokupić i uzupełnić rabaty. Widziałaś gdzieś może ostróżki? Tak mi się spodobały ostatnio...
paulina_ns 11:38, 28 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
Człowiek niby nie planuje ale to różnie bywa jakby co to mam jeszcze namiar na sklep gdzie mają wiele odmian róż ( te odmiany które są wykupione w floribundzie )

Dzięki Anitko, ale ja już w tym sezonie odpuszczam sobie, mam lekkie bóle i wczoraj Pani Doktor kazała mi dużo odpoczywać, także póki co odpuszczam sobie ogrodowo, a na wiosnę poproszę o namiary i będę działać dalej
paulina_ns 11:42, 28 cze 2016

Marzenaka napisał(a)
Paulina, ostatnio niewiele w ogrodzie zrobiłam bo w pracy urwanie głowy miałam. Wreszcie luz a i kostka skończona. Muszę tylko plan zrobić. Dobrze, że pada drugi dzień, ziemia już pękała. Za to chwasty będą dobrze wychodzić a jest ich całe mnóstwo! Przynajmniej u mnie. Muszę też kory dokupić i uzupełnić rabaty. Widziałaś gdzieś może ostróżki? Tak mi się spodobały ostatnio...

U mnie też Marzenka chwastów, a chwastów muszę męża poprosić o pielenie, bo mi już ciężko i nawet nie mam siły za to się zabrać ostrożki hmm..na pewno są, albo były na rynku maslanym, ale to już wiesz, bo widziałam,że tam kupiłaś a jak z nimi w szkołkach to nie mam pojęcia, bo nawet się nigdzie nie wybieram, teraz zamiast kwiatka małej coś kupuje
Kawa 12:03, 28 cze 2016

hej Paulinko
no to ty wypoczywaj i już nic nie rób kobiałko
macham
śliczne te twoje róże
paulina_ns 12:11, 28 cze 2016

Kawa napisał(a)
hej Paulinko
no to ty wypoczywaj i już nic nie rób kobiałko
macham
śliczne te twoje róże

Kamilka szczerze,że to już nawet siły nie mam, nie wiem czy ta pogoda tak na mnie działa, ale najchętniej bym pół dnia przespala a tu się nie da, dzieci pełne energii szaleją wakacyjnie, nie chcesz ktoregos na wakacje? Heehe.
Kawa 12:13, 28 cze 2016

paulina_ns napisał(a)

Kamilka szczerze,że to już nawet siły nie mam, nie wiem czy ta pogoda tak na mnie działa, ale najchętniej bym pół dnia przespala a tu się nie da, dzieci pełne energii szaleją wakacyjnie, nie chcesz ktoregos na wakacje? Heehe.

hahhaha
ja ledwo zipię po tych upałach
a moje dzieciory duże a gorzej z nimi niż z małymi dziećmi masakra jakaś a dopiero się wakacje zaczęły!!

dzięki ale na opiekunkę sie nie nadaję hiihih
Marzenaka 13:58, 28 cze 2016

Paulina, córeczka to najpiękniejszy Kwiatuszek będzie! Pewnie że nic nie rób. Odpoczywaj ile tylko się da! Odpuść prace, żeby się Mała nie pospieszyła z przyjściem na świat. Ogród poczeka do wiosny.