Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

frezja 17:48, 26 cze 2016

Pospacerowałam niedzielnie u Ciebie...wszystko cudnie rośnie a Pashmina mnie zauroczyła zdróweczka dużo dla Was.
AnnaCh 19:25, 26 cze 2016

Paulinka, swoje warzywa zawsze warto mieć Mój Jasiek po czwartkowej wizycie w szpitalu i przygodach ma ciągle jedną próbę wątrobową podwyższoną, nasz lekarz podejrzewa, że może to być z oprysków chemicznych z warzyw, bo on je bardzo dużo warzyw i owoców, pomidorki to wręcz pochłania. Niestety swoje warzywa mamy tylko sezonowo
paulina_ns 20:42, 26 cze 2016

frezja napisał(a)
Pospacerowałam niedzielnie u Ciebie...wszystko cudnie rośnie a Pashmina mnie zauroczyła zdróweczka dużo dla Was.

Ewcia, cieszę się,że spacerek się podobał ja już marzę o deszczu,żeby wszystko podlalo, strasznie u nas sucho, ale rośliny jakoś jeszcze dają radę.pozdrawiam
frezja 20:49, 26 cze 2016

paulina_ns napisał(a)

Ewcia, cieszę się,że spacerek się podobał ja już marzę o deszczu,żeby wszystko podlalo, strasznie u nas sucho, ale rośliny jakoś jeszcze dają radę.pozdrawiam

Eeee, to u mnie lało wczoraj po południu, potem grilowanie i bez deszczu; w nocy znowu lało i dzisiaj fajnie chłodnawo od południa. Tak mi pasuje.
Zamawiam słońce na 2 miesiące
paulina_ns 20:51, 26 cze 2016

AnnaCh napisał(a)
Paulinka, swoje warzywa zawsze warto mieć Mój Jasiek po czwartkowej wizycie w szpitalu i przygodach ma ciągle jedną próbę wątrobową podwyższoną, nasz lekarz podejrzewa, że może to być z oprysków chemicznych z warzyw, bo on je bardzo dużo warzyw i owoców, pomidorki to wręcz pochłania. Niestety swoje warzywa mamy tylko sezonowo

Właśnie Aniu czytałam u Ciebie o Twoich przeżyciach...współczuję...my nic nie pryskamy, ale co z tego jak sąsiad ostatnio ziemniaki pryskal, a wiadomo wszystko z wiatrem idzie i małego też coś wysypalo i się tak zastanawiam,czy po wodzie, bo byliśmy nad wodą,czy po tym,że zjadł nie myte truskawki z krzaczkow. Dzisiaj wszystko zebrałam, umylam, część pomrozilam, część zrobiłam kompoty, a część zjedliśmy na bieżąco Zastanawia mnie tylko czemu kalarepa i kalafior zolknie i jakby wiednial? Chyba za mało miejsca w skrzynkach i za gęsto poradziłam, ale powiem szczerze,że się nie znam, bo pierwszy raz sądziłam.
paulina_ns 20:54, 26 cze 2016

frezja napisał(a)

Eeee, to u mnie lało wczoraj po południu, potem grilowanie i bez deszczu; w nocy znowu lało i dzisiaj fajnie chłodnawo od południa. Tak mi pasuje.
Zamawiam słońce na 2 miesiące

Ale Ci dobrze! U nas taka duchota od tygodnia, że w piątek mąż mi już wiatrak kupił Teraz trochę zachmurane jest, więc mam nadzidje,że w nocy może w końcu popada.
wrobelki 21:33, 26 cze 2016

Pięknie u Ciebie pozdrawiam niedzielnie
paulina_ns 09:31, 27 cze 2016

wrobelki napisał(a)
Pięknie u Ciebie pozdrawiam niedzielnie

Dziękuję i również pozdrawiam już poniedziałkowo
Marzenaka 12:21, 27 cze 2016

Paulina, nic nowego nie napiszę. Poprostu pięknie i tyle. Dziś wreszcie jest czy oddychać. I w końcu coś pada.
paulina_ns 09:26, 28 cze 2016

Marzenaka napisał(a)
Paulina, nic nowego nie napiszę. Poprostu pięknie i tyle. Dziś wreszcie jest czy oddychać. I w końcu coś pada.

Dziękuję Marzenka, oj tak ja się bardzo cieszę,że odpoczywamy od tych upałów no i że wczoraj i dziś deszcz pięknie ogród podlewa. Lecę zerknąć,czy coś działasz, ja póki co odpoczywam