Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

agnieszka_m 15:15, 13 kwi 2017

Pięknie już kolorowo
paulina_ns 15:21, 13 kwi 2017

BasiaLT napisał(a)
Śliczne pomponiki stokrotek Ja zamierzam rozglądać się za kwiatami pod koniec kwietnia albo na początku maja. Zobaczymy jaka będzie pogoda.

No właśnie Basiu dużo zależy od pogody, nie uśmiecha mi się chować każdej doniczki z okna, bo może być mróz, wystarczą mi już dwie pelargonie, które kupiłam pod wpływem ich uroku osobistego
paulina_ns 15:23, 13 kwi 2017

agnieszka_m napisał(a)
Pięknie już kolorowo

Dzięki Aga, szkoda tylko,że pogoda taka do dup.. pewnie jeszcze szybciej wszystko by ruszyło. Teraz tylko liczę,że - temperatury nas ominąl
jolka 15:31, 13 kwi 2017

paulina_ns napisał(a)
Na koniec udało mi się uchwycić gościa ogrodowego, który wpadł na obiad Jolu czasem nie od Ciebie?

No nie wykluczone, że moje ptaszki poszły się pożywić do tak luksusowej stołówki

Paula, ślicznie u Ciebie! Stokrotki i te biało-niebieskie śliczne!! Plantacja truskawek jak się patrzy! A szczypiorku to chyba dla całej wsi wystarczy!! Ja miałam w zamiarze dziś dosadzić kawałek bukszpanowego żywopłociku, ale pogoda bez sensu. Chwile słońca, a potem ulewa. Daję sobie dziś spokój.

Buziaki przedświąteczne

MirellaB 17:42, 13 kwi 2017

Plantacja truskawek ekstra. Mój Kubuś by był zachwycony

Paulinka słyszałam prognozę pogoda, że ładnie będzie dopiero od połowy maja. Przymrozki jeszcze zapowiadają

Widziałam dzisiaj w CO surfinie i pelargonie. Jednak większość kupowała bratki, stokrotki i hortensje
paulina_ns 17:50, 13 kwi 2017

jolka napisał(a)

No nie wykluczone, że moje ptaszki poszły się pożywić do tak luksusowej stołówki

Paula, ślicznie u Ciebie! Stokrotki i te biało-niebieskie śliczne!! Plantacja truskawek jak się patrzy! A szczypiorku to chyba dla całej wsi wystarczy!! Ja miałam w zamiarze dziś dosadzić kawałek bukszpanowego żywopłociku, ale pogoda bez sensu. Chwile słońca, a potem ulewa. Daję sobie dziś spokój.

Buziaki przedświąteczne

Jolus ja wyskoczyłam dosłownie tylko na 10 minut, 5 zajęło mi posadzenie zakupionych poziomek, a drugie 5 zrobieniu kilku zdjęć strasznie zimno, szkoda,że w święta będzie taka beznadziejna pogoda.
paulina_ns 17:57, 13 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Plantacja truskawek ekstra. Mój Kubuś by był zachwycony

Paulinka słyszałam prognozę pogoda, że ładnie będzie dopiero od połowy maja. Przymrozki jeszcze zapowiadają

Widziałam dzisiaj w CO surfinie i pelargonie. Jednak większość kupowała bratki, stokrotki i hortensje

Mirellka moje chłopaki też uwielbiają truskawki,nawet pies je zjada z krzaczkow

No właśnie widziałam pogodę długoterminowa i nie zaciekawie się zapowiada do końca kwietnia. No to widzisz u nas jest wszystko odwrotnie, wczoraj pojechałam do CO kupić stokrotki i udało mi się kupić dwie ostatnie i jeszcze Pani z centrum była zaskoczona gdzie je wypatrzylam. Za to pelargoni do wyboru do koloru.
malgorzata_s... 21:20, 13 kwi 2017

Niestety pogoda wszędzie beznadziejna Myślałam że może pokazałaś gdzieś magnolkę ale nie znalazłam
chagall 22:11, 13 kwi 2017

Paulinko, piękne zdjęcia
Plantacja truskawek przypomniała mi moją, która jest już tylko wspomnieniem.
Pozdrawiam
paulina_ns 06:05, 14 kwi 2017

chagall napisał(a)
Paulinko, piękne zdjęcia
Plantacja truskawek przypomniała mi moją, która jest już tylko wspomnieniem.
Pozdrawiam

Aniu czemu tylko wspomnieniem? My uwielbiamy truskawki i nie wyobrażam sobie ich nie mieć, denerwuje mnie tylko to,że tak strasznie się rozsiewaja wszędzie gdzie się da, nawet w trawie, pomimo,że jest folia.