Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Kawa 12:25, 20 kwi 2017

paulina_ns napisał(a)

No nie mów,że w saczu lepiej? U nas cała noc sypalo, a rano auto musiałam odśnieżac. Dobrze,że opon na letnie jeszcze chociaż nie zmieniłam.

nie wiem czy sączu lepiej
ja w druga stronę
opony letnie mam
anetta 12:28, 20 kwi 2017

załamuje mnie ta pogoda, do ogrodu nie chce się wyjść roboty jeszcze w ogródku dużo a Maj za pasem...
BasiaLT 13:19, 20 kwi 2017

paulina_ns napisał(a)

Chyba muszę przeprowadzić się w cieplejsze rejony Polski

Paulinko a gdzie chcesz znaleźć te cieplejsze rejony Polski? Wszyscy narzekają ze jak nie śnieg to mróz, nie wiadomo co gorsze.
jolanka 13:35, 20 kwi 2017

Ale masz kolory Białe.
Współczuję takiej aury Chociaż może dzięki takiej pierzynce rośliny nie pomarzną tak jak u mnie.
paulina_ns 18:03, 20 kwi 2017

Kawa napisał(a)

nie wiem czy sączu lepiej
ja w druga stronę
opony letnie mam

O kurde, odważna z Ciebie kobieta, ja na letnich pewnie z domu rano bym nie wyjechała, teraz już wszystko stopnialo.
paulina_ns 18:05, 20 kwi 2017

anetta napisał(a)
załamuje mnie ta pogoda, do ogrodu nie chce się wyjść roboty jeszcze w ogródku dużo a Maj za pasem...

Daj spokój Anetka z tą pogoda, u nas dzisiaj w nocy - 4 zapowiadają, do tego zimny wiatr, przez tą pogodę depresji się niedługo nabawie
paulina_ns 18:10, 20 kwi 2017

BasiaLT napisał(a)

Paulinko a gdzie chcesz znaleźć te cieplejsze rejony Polski? Wszyscy narzekają ze jak nie śnieg to mróz, nie wiadomo co gorsze.

Basiu w sumie racja, to już chyba śnieg wolę, niestety u nas dzisiaj w nocy ma być - 4, coś mi się wydaje,że nie doczekam się kwitnienia magnoli no i mam nadzieję,że nic nie będzie poziomkom, które posadziłam już do skrzyń przed świętami.
paulina_ns 18:19, 20 kwi 2017

jolanka napisał(a)
Ale masz kolory Białe.
Współczuję takiej aury Chociaż może dzięki takiej pierzynce rośliny nie pomarzną tak jak u mnie.

Niestety pierzynka przez dzień znikła, a w nocy - 4 zapowiadają niedobrze
Monia81 18:34, 20 kwi 2017

U mnie Paulinko śnieg też już zszedł a przymrozek lekki ma być, jak na razie szkód nie było, ale nie wiem jak będzie teraz... mogło by się już zrobić ciepło, aż na dwór się nie chce wychodzić
paulina_ns 09:35, 21 kwi 2017

Monia81 napisał(a)
U mnie Paulinko śnieg też już zszedł a przymrozek lekki ma być, jak na razie szkód nie było, ale nie wiem jak będzie teraz... mogło by się już zrobić ciepło, aż na dwór się nie chce wychodzić

Monia daj spokój z tą pogoda, a niestety kolejny tydzień optymistyczny się nie zapowiada, wkurza mnie taka pogoda, tyle rzeczy do zrobienia jest w ogrodzie, a człowiek ręce związane ma.