Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

21:52, 23 kwi 2017
Cieszę się, że już lepiej
Widzę, że po wszystkim odprężysz się w ogrodzie :*
MirellaB 22:55, 23 kwi 2017

Paulinka najważniejsze, że stan się poprawia - odetchnęłam z ulgą
paulina_ns 08:58, 24 kwi 2017

Monia81 napisał(a)
Dobrze, że z malutką już lepiej, zdrówka dla niej życzę, trzymaj się a zakupy takie jakie lubię piwonia i kalina

Ja piwonie uwielbiam, więc zadowolona jestem i mam nadzieję,że będzie rosła zdrowo a kaline wzięłam w sumie impulsywnie no i cena też mnie przekonała, 4 zł to nawet jakby miała nie przetrwać to i tak warto spróbować, tylko się tak zastanawiam, bo ona chyba dosyć spora rośnie tak? Ile musi mieć miejsca dla siebie na rabacie?
paulina_ns 09:08, 24 kwi 2017

jolka napisał(a)
Zdrówka dla Malutkiej!
A piwonia prześliczna!!

Dziękuję Jolus faktycznie piwonia ładnie wygląda na opakowaniu, zobaczymy jaka będzie w rzeczywistości
paulina_ns 09:09, 24 kwi 2017

MonikA napisał(a)
Cieszę się, że już lepiej
Widzę, że po wszystkim odprężysz się w ogrodzie :*

Monia dzisiaj u nas pięknie słoneczko świeci za oknem, niestety prawdopodobnie jeszcze zostajemy...
paulina_ns 09:10, 24 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Paulinka najważniejsze, że stan się poprawia - odetchnęłam z ulgą

DziękiMirellka buziaczki
Monia81 09:29, 24 kwi 2017

Paulinko ja kalinę mam wysoką na około 2,20 i tak ją mniej więcej ciachałam co roku a średnica też około 2 metrów. Ciachałam bo nie chciałam, żeby aż nadto się rozrosła. Może w tym roku jej trochę pozwolę, bo ma nowe miejsce i tam może być troszkę pulchniejsza i wyższa
BasiaLT 09:29, 24 kwi 2017

paulina_ns napisał(a)

Monia dzisiaj u nas pięknie słoneczko świeci za oknem, niestety prawdopodobnie jeszcze zostajemy...

Lepiej żebyście zostały w szpitalu 2 - 3 dni dłużej niż za szybko wyszły. Niech maleństwo konkretnie wyleczą a nie tak połowicznie.
paulina_ns 10:06, 24 kwi 2017

Monia81 napisał(a)
Paulinko ja kalinę mam wysoką na około 2,20 i tak ją mniej więcej ciachałam co roku a średnica też około 2 metrów. Ciachałam bo nie chciałam, żeby aż nadto się rozrosła. Może w tym roku jej trochę pozwolę, bo ma nowe miejsce i tam może być troszkę pulchniejsza i wyższa

Hmm to wielka, masz ja włączona w rabatę,czy rośnie gdzieś pojedynczo?
paulina_ns 10:07, 24 kwi 2017

BasiaLT napisał(a)

Lepiej żebyście zostały w szpitalu 2 - 3 dni dłużej niż za szybko wyszły. Niech maleństwo konkretnie wyleczą a nie tak połowicznie.

Basia jestem tego samego zdania, tym bardziej,że malutka czuje się lepiej, ale widać jeszcze,że nie jest doleczona do końca.