Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 06:01, 30 cze 2017

kaz742011 napisał(a)

Jesuuuuuuu. Dobrze że mnie chęć odeszła aby podzielić FC. Pewnie bym wszystkie uśmierciła. U mnie w jednej szkółce trawy są po 6.50 zł. Ładne duże sadzonki. Właśnie kupiłam 4 szt. FC.

Kasia cena bardzo fajna, na pewno sie opłacało lepiej nie dziel, chyba, że masz do tego dar, bo ja nie hihi.
paulina_ns 06:02, 30 cze 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Śliczne róże zakupiłaś Lubię ten kolorek.

Gosiu ja już też pięknie się prezentuje, a jak jeszcze dołącza inne rośliny powinno być ładnie
paulina_ns 06:02, 30 cze 2017

Magleska napisał(a)
ale piękne te róże podpowiedz ,gdzie kupiłas ,pewnie gdzieś pisałaś....ale jakbyś mogła jeszcze raz ...też chcę się skusić na nią ....a miałam już nic nie kupować w tym sezonie

Madzia wysłałam prv
paulina_ns 06:03, 30 cze 2017

zoja napisał(a)
no piękne! nich zdrowo rosną

Oby, bo z różami różnie bywa
paulina_ns 06:03, 30 cze 2017

frezja napisał(a)

Prawie identyczne mamy kwiat piękny.

Ewka mam nadzieję,że będziemy obydwie zadowolone z tych róż
paulina_ns 06:05, 30 cze 2017

MirellaB napisał(a)
Piękne róże Ci przysłali. Paulinka ML chyba z tyłu na tej rabacie posadzisz? Uważaj, żeby nie zjadły Ci tych róż

No właśnie tak Mirelka się zastanawiam nad tym Ml, ładne tło by dał, bo obok mam skrzynie warzywne i trochę by je zasłonil przynajmniej z jednej strony, a myślisz,że może zjeść róże? Mam jednego rośnie obok klona i aż taki wielki nie jest.
paulina_ns 06:07, 30 cze 2017

m_gocha napisał(a)
Paulina, świetne róże kupiłaś. Zazdraszczam trochę takiego zdecydowania przy zakupach - ja z tych trochę niezdecydowanych typowy (zodiakalny) bliźniak

U mnie o 21 to dopiero zaczyna się życie . Jestem typem sowy
Macham

Gosia zdecydowana to ja nie jestem wiedziałam tylko tyle,że chce róże w lawendowym kolorze Mirelka podpowiedziala mi jakie są i dobrze,że jej posłuchalam, bo jestem bardzo zadowolona
paulina_ns 06:08, 30 cze 2017

Zana napisał(a)
Jestem! Śliczne są. Niech Ci zdrowo i bujnie rosną

Anula zgadzam się z Tobą w 100 %
malgol 08:24, 30 cze 2017

paulina_ns napisał(a)

Witaj Gosiu, miło mi, że do mnie zaglądnelas właśnie czekam na Lavender Ice, sama jestem jej bardzo ciekawa, bo na zdjęciach wygląda przepięknie tak, ja tawułki cięłam wczoraj, w sumie w tym roku już drugi raz i pewnie jeszcze jedno cięcie je czeka, nie wiem czemu, ale strasznie denerwują mnie jak kwitną, a jak są przecięte to takie fajne, zwarte kulki z nich są. Na zdjęcia Gosiu musisz zaczekać do soboty, mąż zabrał mi laptopa do pracy, chyba,że tak na szybko tel Ci pstrykne

Edit. Proszę bardzo, jeszcze jedna tawuła z tyłu została do przycięcia

No właśnie o takie geste kulki mi chodzi a u mnie powyciągane gałązki, jak je ciache to będzie nie dość że łyso to jeszcze rzadko...długo się zagęszczają?
BasiaLT 10:49, 30 cze 2017

paulina_ns napisał(a)

Gosiu ja już też pięknie się prezentuje, a jak jeszcze dołącza inne rośliny powinno być ładnie

Będzie nie tylko ładnie, będzie BOSKO