Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

mar_za 11:28, 02 lip 2017

Imponującą kolekcję róż masz. Zazdroszczę, bo u mnie nie do zrealizowania.Chociaż ta yellow fairy kusi
paulina_ns 11:53, 02 lip 2017

Magleska napisał(a)
piękne u Ciebie,ale masz odmian róż..... ja tylko zamówiłam lavender flower cirkus i teraz mam dylemat ,gdzie ją dać

Madzia dokładnie 26 mam zamiar dokupić jeszcze 4 na jesień i wystarczy róż już u mnie, więcej miejsca nie ma.

Ja Lavender flower circus połączyłam z Lavender Ice i mam zamiar jeszcze dodać do nich kostrzewe sina i białe przetaczniki. Na pewno Lavender pięknie wygląda wśród traw
paulina_ns 11:55, 02 lip 2017

MirellaB napisał(a)
Czosnki Hair też chce kupić - takie są fajne

Ja jak je zobaczyłam to się zastanawiałam, czy one już przekwitniete są dopiero wygoglowałam i okazało się,że one tak wyglądają

Mirelka nie dostrzegłas różnicy, bo to są zdjęcia samej Lavender flower circus, Lavender Ice jeszcze w pąkach, chociaż już na dniach powinny się rozwinąć, jak wrócę do domu zobaczę i jak coś zrobię zdjęcia.
paulina_ns 11:57, 02 lip 2017

Margerytka40 napisał(a)
Przeleciałam obrazkowo trochę Twojego wątku i podoba mi się u Ciebie. Seslerię obejrzałam,fajna. Cały czas jestem ciekawa jej jesienią. Śliczne róże U Ciebie. Ja bronię się przed nimi i jeśli będą to raczej te okrywowe.

Asiu czemu bronisz się przed różami? Przecież one takie piękne są ja też jeszcze sezon wstecz nie chciałam żadnych róż, a teraz mam ich 26 i nie żałuję
paulina_ns 11:58, 02 lip 2017

kaz742011 napisał(a)
Śliczne te twoje róże. U mnie nie ma ani jednej i na razie nie będzie. Może kiedyś się skuszę.

Kasiu róże trzeba pokochać, bo jak się je tylko polubi to człowiek tylko będzie się wkurzal, bo co chwile coś je łapie, jak nie mszyce, to plamistosc, grzyb, ale coś za coś
paulina_ns 12:00, 02 lip 2017

mar_za napisał(a)
Imponującą kolekcję róż masz. Zazdroszczę, bo u mnie nie do zrealizowania.Chociaż ta yellow fairy kusi

Marzenka czemu nie do zrealizowania?
Margerytka40 12:22, 02 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

Asiu czemu bronisz się przed różami? Przecież one takie piękne są ja też jeszcze sezon wstecz nie chciałam żadnych róż, a teraz mam ich 26 i nie żałuję

Ja nie mówię nie różom,ale na razie przynajmniej nie widzę dla nich miejsca. Jakoś tak bardziej trawiasto i hortensjowo widzę mój ogród i na tym się skupiam. Może kiedyś gdzieś wyklaruje mi się plan na różaną rabatę i nawet mam jakieś tam typy róż .
paulina_ns 12:40, 02 lip 2017

bold text
Margerytka40 napisał(a)

Ja nie mówię nie różom,ale na razie przynajmniej nie widzę dla nich miejsca. Jakoś tak bardziej trawiasto i hortensjowo widzę mój ogród i na tym się skupiam. Może kiedyś gdzieś wyklaruje mi się plan na różaną rabatę i nawet mam jakieś tam typy róż .

Ja też najpierw zakochałam się w hortensjach, a teraz przyszedł czas na róże, ciekawa jestem co będzie w kolejnych sezonach, aż się boję
MirellaB 12:58, 02 lip 2017

A już myślałam, że okulary muszę zakładać, żeby lepiej widzieć hi hi
Dobrze, że napisałaś - to pokaż dwie jak będą kwitły. Chcę dokładnie zobaczyć różnicę między nimi
paulina_ns 15:38, 02 lip 2017

MirellaB napisał(a)
A już myślałam, że okulary muszę zakładać, żeby lepiej widzieć hi hi
Dobrze, że napisałaś - to pokaż dwie jak będą kwitły. Chcę dokładnie zobaczyć różnicę między nimi

Mirelka póki co ja żadnej różnicy między nimi nie widzę Może jak bardziej się rozwinie, może w trwałości kwiatów, póki co obserwuje

lavender ice

Lavender flower circus