Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 15:40, 02 lip 2017

I przy okazji Pashmina, kofffffaaaaammmm ją tyle na nią czekałam, że Was trochę nią pomęczę

kaz742011 18:18, 02 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

Kasiu róże trzeba pokochać, bo jak się je tylko polubi to człowiek tylko będzie się wkurzal, bo co chwile coś je łapie, jak nie mszyce, to plamistosc, grzyb, ale coś za coś

Na razie na miłość szans nie ma. Były w pierwszym projekcie ale poprosiłam Danusię o zmianę bo ja nie różana jestem.
polinka 21:49, 02 lip 2017

Czytam, że gnojóweczką już podlane. Dobrze zrobiłaś.
Makao_J 21:57, 02 lip 2017

U mnie Biedermeier też powoli się zbiera.
Tyli Lavenderami mnie kusisz ale podjęłam decyzję że nie kupuję na razie bo muszę nowe rabaty porobić i najpierw zimozielone posadzić a dopiero potem dodatki.
Oj ciężko się powstrzymać więc próbuję kupić seslerię jesienną.
alis 22:05, 02 lip 2017

Pashmina i Lavender miodzio, no cudne i już
alis 22:07, 02 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

Czekam jeszcze na Stephanie Baronin, biedermeier, Lavender Ice, Weeding piano i biedronkowe coś strasznie powoli się zbierają, u mnie też jeszcze długa lista chciejstw różanych, akurat przez lato naszykuje im miejsce, a jesienią zakupie Pashmina trochę u mnie kaprysi, niektóre ma paki białe z brązowymi kropkami, a przecież wcale nie ma deszczowej pogody, ale każdego dnia rozwija kolejne paki i te rozwinięte są boskie

Paula, a gdzie róże zamawiasz?
paulina_ns 22:33, 02 lip 2017

kaz742011 napisał(a)

Na razie na miłość szans nie ma. Były w pierwszym projekcie ale poprosiłam Danusię o zmianę bo ja nie różana jestem.

Kasiu ja nawet nie widziałam,że Ty projekt od Danusi masz, ale Ci dobrze ja lubię różnorodność w ogrodzie w większości mam hortki, bo to moja pierwsza miłość jest, ale teraz kiedy jeszxze nie kwitna brakuje mi koloru w ogrodzie no i tak padło na róże ogólnie bardzo mało jest kwitnących roślin, długo kwitnących, a jakoś byliny mnie denerwują typu ostrożki itp.
paulina_ns 22:34, 02 lip 2017

polinka napisał(a)
Czytam, że gnojóweczką już podlane. Dobrze zrobiłaś.

Polinka tak podlalam
MirellaB 22:38, 02 lip 2017

Hmmmm no też nie widzę różnicy w kolorach. Piękne są to oczywiste, ale kolorystycznie powinny się różnić.
Nie pomylili czasem zamówienia? Miałaś doczepione na krzewach kartki z odmianami?
paulina_ns 22:40, 02 lip 2017

Makao_J napisał(a)
U mnie Biedermeier też powoli się zbiera.
Tyli Lavenderami mnie kusisz ale podjęłam decyzję że nie kupuję na razie bo muszę nowe rabaty porobić i najpierw zimozielone posadzić a dopiero potem dodatki.
Oj ciężko się powstrzymać więc próbuję kupić seslerię jesienną.

Aniu ja na swojej liście mam jeszcze 4 róże, ale tak jak Ty najpierw muszę im miejsce przygotować i pomyśleć z czym je połączyć, skończyć różankę, zamówić co mi na niej potrzebne i później będę myślała. Nie lubię mieć coś zaczete i nie skończone