Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 22:44, 02 lip 2017

alis napisał(a)

Paula, a gdzie róże zamawiasz?

Alicjo zamawiam w floribunda, na prawdę warto, wszystkie róże jakie u nich zamówiłam ładnie się przyjęły i kwitną, przesyłają zdrowe krzaczki, jestem bardzo zadowolona, cenowo tragedi nie ma, ja lokalnie kupiłam Weeding Piano, piano, cherry girl po 39 zł, a schorowane krzaki sprzedawali i teraz żałuję,że tak przepłacilam.
paulina_ns 22:48, 02 lip 2017

MirellaB napisał(a)
Hmmmm no też nie widzę różnicy w kolorach. Piękne są to oczywiste, ale kolorystycznie powinny się różnić.
Nie pomylili czasem zamówienia? Miałaś doczepione na krzewach kartki z odmianami?

Mirelka mi też się wydawało,że Lavender Ice powinna być bardziej różowa, niby paki miała różowe, ale jak się rozwijają robią się takie jak u circus. Tak, karteczki były z nazwą i ze zdjęciem, więc chyba nie pomylone, zresztą widać po krzaku i po pąkach, że to dwie różne odmiany, teraz to już sama nie wiem
ania1110d 06:58, 03 lip 2017

paulina_ns napisał(a)
I róża na którą najbardziej czekałam Pashmina - strasznie powoli się zbiera, mam nadzieję, że dlatego, że jest młodziutka,ale fakt piękna jest

Jest przepiękna
frezja 10:30, 03 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

Mirelka mi też się wydawało,że Lavender Ice powinna być bardziej różowa, niby paki miała różowe, ale jak się rozwijają robią się takie jak u circus. Tak, karteczki były z nazwą i ze zdjęciem, więc chyba nie pomylone, zresztą widać po krzaku i po pąkach, że to dwie różne odmiany, teraz to już sama nie wiem

Pójdę swoje sfocić..ciekawe, jak u mnie to wygląda ? wiem tylko tyle, że Lavender Ice jest u mnie różowa.
Karoandherga... 10:37, 03 lip 2017

paulina_ns napisał(a)
I róża na którą najbardziej czekałam Pashmina - strasznie powoli się zbiera, mam nadzieję, że dlatego, że jest młodziutka,ale fakt piękna jest

Przepiękna. Zazdroszczę bo w moim ogrodzie przy lesie takich róży nie będę chyba miała mszyce za duze, swiatla za malo, ale przynajmniej sobie poogladam
12:44, 03 lip 2017
Paulinko, mi się wydawało, że ice trochę ciemniejsza, ale widziałam tylko na zdjęciach, w końcu obie lavender, circus troche wyższa ma być.
paulina_ns 13:18, 03 lip 2017

ania1110d napisał(a)

Jest przepiękna

Aniu to fakt, a jak się już rozwinie wygląda przepięknie
paulina_ns 13:19, 03 lip 2017

frezja napisał(a)

Pójdę swoje sfocić..ciekawe, jak u mnie to wygląda ? wiem tylko tyle, że Lavender Ice jest u mnie różowa.

Ewka dodaj swojej zdjęcia będziemy miały porównanie, bo już sama nie wiem
BasiaLT 13:25, 03 lip 2017

Przepiękne masz róże. Ja u siebie róż nie mam, wolę oglądać u innych.
Kawa 13:50, 03 lip 2017

Paulinko macham
nieczasowa jestem okrutnie
mniskanty masz wielllllkie i cudne
różyczki też