Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Kasiolaaa 22:02, 27 lip 2017

Macie duze ogrody i duzo roboty nie to co ja heh niestety ale dzis mialas pracowity dzien super lubie jak cos sie dzieje ja dzisiaj bardziej domowe obowiazki mialam i sterte prania a ze pogoda byla super to wszystko fajnie poschlo
paulina_ns 23:06, 27 lip 2017

agnieszka_m napisał(a)

To kawał roboty

A jakieś fotki ???

Aguś nie masz dość zdjęc u mnie nie chce Was zameczac w kółko tym samym
paulina_ns 23:07, 27 lip 2017

Magleska napisał(a)
Pięknie pracowity dzień miałaś lubię to zadowolenie , kiedy zrobi się to co zaplanowało ja też pół dnia spędziłam w ogrodzie

Madziu bardzoooo pracowity, ale jestem zadowolona chociaż padnięta
paulina_ns 23:07, 27 lip 2017

patrycja napisał(a)
Paulinko
Zajrzyj do mnie jeśli możesz.
Trawka kupiona jako everlime ale jest podejrzenie że to everillo.Spojrzysz to ocenisz.

Pati idę
paulina_ns 23:11, 27 lip 2017

dominika_ napisał(a)
Paulinka potwierdzam Phantomy wcześniej startują od Limek z kwitnieniem

Domiś nie dobijaj mnie dzwoniłam dzisiaj do wszystkich szkolek nigdzie jej nie mają, u Finki powiedzieli mi,że w tym roku już też ich na pewno nie będzie to skąd ja je mam wziąsc? Mam problem, bo wszystkie plany mi się sypnely, myślałam też o diamentino, ale też nie ma, wszędzie limki, vanilki, anabelki nie wiem jak nie znajdę chyba powtórzę szpaler z limkami...
paulina_ns 23:13, 27 lip 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Macie duze ogrody i duzo roboty nie to co ja heh niestety ale dzis mialas pracowity dzien super lubie jak cos sie dzieje ja dzisiaj bardziej domowe obowiazki mialam i sterte prania a ze pogoda byla super to wszystko fajnie poschlo

Kasiu pranie to i ja zdążyłam zrobić jakoś dzisiaj pobudzona dziwnie byłam i miałam powera do wszystkiego haha.
olga80 08:35, 28 lip 2017

Paulinko ogród z każdym sezonem pięknieje.Białe kwiaty w ogrodzie bardzo lubię po zapadnięciu zmroku są bardziej widoczne niż kolorowe.Widoków górskich zazdroszczę
iwka 09:01, 28 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

wow jaki cudny szpaler Iwcia ile ich tam masz? nie za gęsto je czasem posadziłaś? co to masz za trawki u ich stóp?
wiem, za gęsto trzy sztuki tylko ale jak sadziłam takie maleństwa to wydawało się ok, a po roku olbrzymy urosły. Przesadzę na wiosną. Pod nimi carex morrowii variegata

ps. phantomów szukasz?
paulina_ns 09:09, 28 lip 2017

iwka napisał(a)
wiem, za gęsto trzy sztuki tylko ale jak sadziłam takie maleństwa to wydawało się ok, a po roku olbrzymy urosły. Przesadzę na wiosną. Pod nimi carex morrowii variegata

ps. phantomów szukasz?

Iwonko tak, a masz jakieś sprawdzone namiary? Jak tak proszę napisz mi na prv
dominika_ 10:33, 28 lip 2017

Paulinko mogę Ci zerknąć u mnie czy mają i jakby coś to kurierem puścić, tylko bardo Cię pili na już?