Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Magleska 22:41, 26 lip 2017

paulina_ns napisał(a)
Przy okazji dokupiłam jeszcze jedną danicę, żeby dokończyć część z różami i carexem montanną, carex nie widoczny póki co, ale jest pomiędzy kulkami

Znalazłam , faktycznie na szczęście nie rosną jak giganty pięknie cieszę się ,że też je mam
Magleska 22:44, 26 lip 2017

paulina_ns napisał(a)
Przy okazji Madziu zrobiłam Ci zdjęcie moich 5 letnich danic, jak widzisz, aż tak szybko nie rosną

Tak jak wcześniej Ci pisałam, ścinam je wczesną wiosną i tyle.

Myślałam ,że tamte ale faktycznie nie jest wielka
Pozostałe fotki piękne lubię Twój ogród bardzo
gosika67 22:47, 26 lip 2017

Ale masz kolos i te jeżówki takich nie widziałam.
Marzenaka 00:19, 27 lip 2017

Paulina, zdradź na pw gdzie jeżówki kupiłaś. Szukam koło mnie i nic nie ma albo nie taki kolor...
paulina_ns 06:23, 27 lip 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Ja dalam tylko metr ale chyba lepiej poltorej metra odstepu ha narazie niemam gdzie przesadzic ale te hortki musze przesadzic gdzie indziej dopiero za rok na jesien bo mi wszystko pozaslaniają buksy moje biedne ale i tak kocham hortki

No właśnie tak mi się wydaje, że 1,5 m będzie ok. No ja właśnie się zastanawiałam co dać im na spod, ale chyba co bym nie dała zostanie przez nie pozarte
paulina_ns 06:35, 27 lip 2017

Magleska napisał(a)

Myślałam ,że tamte ale faktycznie nie jest wielka
Pozostałe fotki piękne lubię Twój ogród bardzo

Madziu, a ja Twój lubię patrzeć jak wszystko u Ciebie powstaje, jak dobierasz rośliny, planujesz no widzisz, więc wydaje mi się,że nie ma sensu poszerzać jeszcze rabatkę
paulina_ns 06:49, 27 lip 2017

gosika67 napisał(a)
Ale masz kolos i te jeżówki takich nie widziałam.

Gosiu ja wcześniej jeżówek prawie w ogóle nie zauważalam i wcale mi się nie podobały, dopiero w tym roku trafiłam na szkółkę, gdzie mają nie tylko te zwykle ale i odmianowe i bardzo mi się spodobały
Magleska 06:54, 27 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

Madziu, a ja Twój lubię patrzeć jak wszystko u Ciebie powstaje, jak dobierasz rośliny, planujesz no widzisz, więc wydaje mi się,że nie ma sensu poszerzać jeszcze rabatkę

Diękuję nie będę poszerzać ......napiszesz mi na priv ,gdzie kupiłaś te białe jeżówki , może mam nie daleko
paulina_ns 07:01, 27 lip 2017

Marzenaka napisał(a)
Paulina, zdradź na pw gdzie jeżówki kupiłaś. Szukam koło mnie i nic nie ma albo nie taki kolor...

Marzenka ogólnie ciężko dostać jakieś ładne, przynajmniej ja tak mam,że nie każdy kolor ich mi pasuje. Już wysyłam Ci prv
paulina_ns 07:03, 27 lip 2017

Magleska napisał(a)

Diękuję nie będę poszerzać ......napiszesz mi na priv ,gdzie kupiłaś te białe jeżówki , może mam nie daleko

Madziu choćbym Ci napisała już ich nie dostaniesz, bo wzięłam ostatnie dwie sztuki no chyba,że jeszcze dołoża już piszę