Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 11:00, 31 lip 2017

zoja napisał(a)

owszem króluje a przez Ciebie to i ja zaczęłam myśleć o powiększeniu jego ilości u mnie (mam jednego) - skoro wysoki to pomyśałam żeby go posadzić od strony ulicy

Hihi Zoja, czasem odnoszę wrażenie,że ogród to studnia bez dna zawsze człowiek coś nowego wymyśli
paulina_ns 11:01, 31 lip 2017

wrobelki napisał(a)
Paulinka co to za odmiana jeżówki ta blado różowa? Poszukuję czegoś co latem koloru doda, bo za zielono się zrobiło Bardzo ładne dodatki

Wróbelku nie pomogę Ci,nie mam pojęcia, kupiłam ją chyba z 2 lata temu bez nazwy. No u mnie też za zielono i kombinowałam coś z jeżówkami i faktycznie zieleń z nimi ładnie wygląda
zoja 11:05, 31 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

Hihi Zoja, czasem odnoszę wrażenie,że ogród to studnia bez dna zawsze człowiek coś nowego wymyśli

bo to niestety prawda
i ciągle nowe rośliny 'wymyslają'
/temat zmiany gustu i upodobań pomijam /
AnnaCh 12:36, 31 lip 2017

PAulinko, pięknie u Ciebie
DO tego dodatki gustowne dobierasz, kulki i latarenki super
Ja dostałam dwie piękne latarenki, tylko czarne od koleżanek w pracy na imieniny (znają moje szaleństwo ogrodowe )
Basen u mnie wystawiony i polecam, co tam, że mam go na środku trawnika, super jest na upały
Choć przyznam, że później goły placek bez trawy o średnicy 4,5 metra jest trochę irytujący
Planujemy z M może w przyszłym roku wykostkować placyk pod basen
paulina_ns 12:58, 31 lip 2017

zoja napisał(a)

bo to niestety prawda
i ciągle nowe rośliny 'wymyslają'
/temat zmiany gustu i upodobań pomijam /

Hihi dokładnie, dlatego ja staram się uniwersalne dobierać rośliny zieleń i bordo to moje kolory sporadycznie żółty i różowy
paulina_ns 13:02, 31 lip 2017

AnnaCh napisał(a)
PAulinko, pięknie u Ciebie
DO tego dodatki gustowne dobierasz, kulki i latarenki super
Ja dostałam dwie piękne latarenki, tylko czarne od koleżanek w pracy na imieniny (znają moje szaleństwo ogrodowe )
Basen u mnie wystawiony i polecam, co tam, że mam go na środku trawnika, super jest na upały
Choć przyznam, że później goły placek bez trawy o średnicy 4,5 metra jest trochę irytujący
Planujemy z M może w przyszłym roku wykostkować placyk pod basen

Aniu ostatnio jak znajomi zobaczyli moje kulki, zapytali po co to jest i czemu ma służyć hihi, mąż też się zdziwił jak je zobaczył, a dzieci ucieszyły,że będą mieli czym grać nie często spotyka się takie dodatki w ogrodach, a przecież są takie piękne

Latarenki super sprawa, bardziej już znane no właśnie placyk z kostki na basen na pewno by się sprawdził, może w przyszłym roku o tym pomyślimy,w tym roku za dużo planów jeszcze jest, a lato szybko przeleci niestety...
dominika_ 14:43, 31 lip 2017

Myślę, że użytkownicy ogrodowiska doskonale znają ozdoby ogrodowe Prawda jest taka, że u nas dopiero zaczyna się bum na ogrody. Jeszcze do niedawna wiele osób nie przywiązywało większej uwagi do zieleni wokół domu. Dopiero jak Maja zaczęła pokazywać w swoim programie piękne ogrody, każdy dostrzegł potencjał i powoli zmieniało się spojrzenie na otoczenie. W sumie jak jeździłam w ubiegłym sezonie za nożem do kantów to w ogrodniczych szeroko otwierali oczy i buzie, czego to ja od nich wymagam Całe szczęście już się to zmienia.
patrycja 16:44, 31 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

Popieram w 100 procentach, na wiosnę jak robiłam rabatę za kółkiem myślałam że będzie dobrze. A tu zachciało się zmian,
Magleska 22:00, 31 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

czasem odnoszę wrażenie,że ogród to studnia bez dna zawsze człowiek coś nowego wymyśli

Święta prawda przez potwora znowu muszę pozmieniać
Kasiolaaa 22:34, 31 lip 2017

Niewiem jak wytlumaczyc aoe nic specjalnego te moje lampki a i tak z nich ciesze