Paulinko widzę, że zakupy były, hortensja kupiona, brawo Ty ja jednak limki wybrałam na szpaler, bo ich nie mam a nieustająco się nimi zachwycam w Waszych ogrodach, ale muszę ci powiedzieć, że jednego phantoma mam
Mam podobne założenie zobaczymy czy nam się to uda ( hihi )
Em zakupił potwora (basen )do ogrodu dla młodej ( zajął mi prawie pół trawnika - musowo na jesień będę znowu zmieniać - skrzynie warzywne przesuwać ,żeby to szkaradztwo było trochę schowane .....( na ten sezon na wprost tarasu ,na środku )
Ps .zdjęcia i ogród jak zawsze śliczne
Monia i wcale Ci się nie dziwię, też bym wybrała, a tym bardziej,że nie masz będziesz z nich na pewno bardzo zadowolona hihi phantom w tym roku widzę króluje
owszem króluje a przez Ciebie to i ja zaczęłam myśleć o powiększeniu jego ilości u mnie (mam jednego) - skoro wysoki to pomyśałam żeby go posadzić od strony ulicy
Madziu no to jesteśmy we dwie hihi ja nie twierdzę,że już koniec z zakupami, bo na pewno coś jeszxze przytargam, ale na pewno większych zmian i rabat nie planuje, no i pociesza mnie fakt,że już mam tak wszystko na scisk, że wiele roślin się nie zmieści hihi.
Basenu zazdroszczę, chociaż denerwuje mnie jak trawa po nim się niszczy i później gole placki na trawie zostają Lecę zerknąć do Ciebie