Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

AngelikaX 08:22, 31 lip 2017

Ślicznusie te latarenki
paulina_ns 08:23, 31 lip 2017

Monia81 08:23, 31 lip 2017

Paulinko widzę, że zakupy były, hortensja kupiona, brawo Ty ja jednak limki wybrałam na szpaler, bo ich nie mam a nieustająco się nimi zachwycam w Waszych ogrodach, ale muszę ci powiedzieć, że jednego phantoma mam
paulina_ns 08:23, 31 lip 2017

paulina_ns 08:31, 31 lip 2017

AngelikaX napisał(a)
Ślicznusie te latarenki

Angelika dziękuję
Magleska 08:32, 31 lip 2017

paulina_ns napisał(a)
Na chwilę obecną robię sobie przerwę w ogrodzie, głównie nie mam w planach nic nowego i skupiam się na tym co już mam. Mamy w planach ułożyć jeszcze w tym roku taras w kamieniu i na nim chcę się skupić, a jak wyjdzie zobaczymy

Mam podobne założenie zobaczymy czy nam się to uda ( hihi )
Em zakupił potwora (basen )do ogrodu dla młodej ( zajął mi prawie pół trawnika - musowo na jesień będę znowu zmieniać - skrzynie warzywne przesuwać ,żeby to szkaradztwo było trochę schowane .....( na ten sezon na wprost tarasu ,na środku )
Ps .zdjęcia i ogród jak zawsze śliczne
paulina_ns 08:34, 31 lip 2017

Monia81 napisał(a)
Paulinko widzę, że zakupy były, hortensja kupiona, brawo Ty ja jednak limki wybrałam na szpaler, bo ich nie mam a nieustająco się nimi zachwycam w Waszych ogrodach, ale muszę ci powiedzieć, że jednego phantoma mam

Monia i wcale Ci się nie dziwię, też bym wybrała, a tym bardziej,że nie masz będziesz z nich na pewno bardzo zadowolona hihi phantom w tym roku widzę króluje
zoja 08:55, 31 lip 2017

paulina_ns napisał(a)

hihi phantom w tym roku widzę króluje

owszem króluje a przez Ciebie to i ja zaczęłam myśleć o powiększeniu jego ilości u mnie (mam jednego) - skoro wysoki to pomyśałam żeby go posadzić od strony ulicy
wrobelki 09:01, 31 lip 2017

Paulinka co to za odmiana jeżówki ta blado różowa? Poszukuję czegoś co latem koloru doda, bo za zielono się zrobiło Bardzo ładne dodatki
paulina_ns 10:59, 31 lip 2017

Magleska napisał(a)

Mam podobne założenie zobaczymy czy nam się to uda ( hihi )
Em zakupił potwora (basen )do ogrodu dla młodej ( zajął mi prawie pół trawnika - musowo na jesień będę znowu zmieniać - skrzynie warzywne przesuwać ,żeby to szkaradztwo było trochę schowane .....( na ten sezon na wprost tarasu ,na środku )
Ps .zdjęcia i ogród jak zawsze śliczne

Madziu no to jesteśmy we dwie hihi ja nie twierdzę,że już koniec z zakupami, bo na pewno coś jeszxze przytargam, ale na pewno większych zmian i rabat nie planuje, no i pociesza mnie fakt,że już mam tak wszystko na scisk, że wiele roślin się nie zmieści hihi.

Basenu zazdroszczę, chociaż denerwuje mnie jak trawa po nim się niszczy i później gole placki na trawie zostają Lecę zerknąć do Ciebie