Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 21:01, 24 kwi 2015

KasiaW76 napisał(a)
A Ja jak widzę to wchodzę i poznaje rosliny na żywo, nie przez internet W zdycham i pokusy odstawiamy na bok ehhhh Gdybym miała tak ze słodyczami

Ja słodyczy potrafię sobie odmówić, roślin już nie a mężowi już przeszło i dzisiaj mi mówi, że jak chce to możemy do ogrodniczego jechać, żebym sobie dokupiła roślin, dwa razy powtarzać nie musiał

a co do tulipanów, cholerne krety, albo nornice musiały mi większość uszkodzić, bo połowa to same liście, bez główek teraz jak będę sadziła to w koszyczkach...
AnnaCh 21:43, 24 kwi 2015

Paulina tulipki śliczne A wydatki ogrodnicze, no cóż... Dobrze, że u mnie dziś wypłata była i trochę przykryła mi dziurę spowodowaną moim amatorskim ogrodnictwem
paulina_ns 21:45, 24 kwi 2015

AnnaCh napisał(a)
Paulina tulipki śliczne A wydatki ogrodnicze, no cóż... Dobrze, że u mnie dziś wypłata była i trochę przykryła mi dziurę spowodowaną moim amatorskim ogrodnictwem

Ja już dawno doszłam do wniosku, że ogród to jest studnia bez dna Ale Ci dobrze, wypłata zawsze dobrze wróży, to co jutro zakupy?
AnnaCh 21:47, 24 kwi 2015

Jutro jadę chyba tylko po ziemię i torf, ale jak znam życie, to coś tam sobie kupię
paulina_ns 21:50, 24 kwi 2015

AnnaCh napisał(a)
Jutro jadę chyba tylko po ziemię i torf, ale jak znam życie, to coś tam sobie kupię

Haha, jakbyś słyszała siebie ja też jutro planuję dokupić tylko lawendę i trawki, ale zobaczymy muszę się powstrzymać, bo chciałam się na giełdę przejechać, a mój limit finansowy póki co to 100 zł
katiaxx 21:50, 24 kwi 2015

Piękne tulipany, zwłaszcza ten żółty bo ma pudrowy/akwarelowy kolor
paulina_ns 21:52, 24 kwi 2015

katiaxx napisał(a)
Piękne tulipany, zwłaszcza ten żółty bo ma pudrowy/akwarelowy kolor

Przyznam szczerze, że całą zimę zastanawiałam się jakiego koloru mają moje tulipany, coś tam kojarzyłam, że czerwonego, ale, że żółtego w życiu bym nie powiedziała
AnnaCh 22:47, 24 kwi 2015

paulina_ns napisał(a)
Haha, jakbyś słyszała siebie ja też jutro planuję dokupić tylko lawendę i trawki, ale zobaczymy muszę się powstrzymać, bo chciałam się na giełdę przejechać, a mój limit finansowy póki co to 100 zł

Ja muszę sobie swój jakiś miesięczny może limit ustalić i zeszycik założyć
Viola 22:52, 24 kwi 2015

paulina_ns napisał(a)

Dziękuję Violu a ile je tak przyciąć?

Jak załujesz, to tak kazdą gałązkę i czubek do najblizszego rozgałęzienia, ja wiem? 5-7 cm chociaż, zaraz zaczną rosnąć i się zagęszczą
paulina_ns 08:35, 25 kwi 2015

AnnaCh napisał(a)

Ja muszę sobie swój jakiś miesięczny może limit ustalić i zeszycik założyć

Haha, nie wiem czy to najlepszy pomysł, chyba lepiej nie wiedzieć ile się już wydało