Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Monia81 09:01, 15 mar 2018

paulina_ns napisał(a)

Monia wyślij mi na priv emaila swojego

Wysłałam buźka
Kawa 09:21, 15 mar 2018

paulina_ns napisał(a)

Widziałam,że oferta całkiem, całkiem, to co mnie interesuje jest jak będziesz zamawiała daj znać, ja najpierw na ogród muszę wyskoczyć ocenić sytuację co i jak i możemy zamawiać

też mam coś na oku ale jeszcze chwila
paulina_ns 11:48, 16 mar 2018

Byłam dzisiaj w Auchan w gazetce pełno roślin, a w sklepie kompletne pustki. Chciałam dokupić sobie hortensje i co? I nie było, ani jednej w Parku M też pustki żadnych wiosennych kwiatów, nic kompletnie nic. W Auchan fajne i niedrogie dekoracje wielkanocne zakupiłam takiego zająca i ptaka chyba zapowiadane mrozy przestraszyły wszystkich.

A poza tym u nas zimno, wietrznie tulipany w donicach schowane i czekam na wiosnę
Kawa 11:53, 16 mar 2018

Paulinka no to dobrze że byłaś bo chciałam jechać a już wiem ze nie am po co

w zeszłym roku kupiłam w A 2 anabelki stron i cudnie rosną chciałam dokupić ale jak nic nie ma ...
moze pochowali przez mrozami?

ptak ten srebrny?
paulina_ns 13:01, 16 mar 2018

Kawa napisał(a)
Paulinka no to dobrze że byłaś bo chciałam jechać a już wiem ze nie am po co

w zeszłym roku kupiłam w A 2 anabelki stron i cudnie rosną chciałam dokupić ale jak nic nie ma ...
moze pochowali przez mrozami?

ptak ten srebrny?

No Kamilka ja pojechałam specjalnie i d...było pełno krzaków owocowych, borówki, azalie no prawie wszystko z gazetki tylko hortek nie było...pochować, nie pochowali, bo wszystko było rozłożone.

Tak, ten srebrny ptak

A Parku M to już całkowite pustki, w Hebe jakiś tam wybór był, a tutaj nic. Jedynie ozdoby wielkanocne w kosmicznych cenach
Magleska 14:57, 16 mar 2018

prześlicznie masz na tej komodzie ....
.u mnie tylko forsycja kwitnąca ,zajączków jeszcze nie wyciągnęłam ,bo porządki generalne muszę najpierw zrobić
kaz742011 19:19, 16 mar 2018

paulina_ns napisał(a)

Kasiu nornic współczuję, u mnie odpukać póki co się wyniosły...ja w tamtym roku miałam tulipany w całej ilości 5 szt teraz posadziłam ok 400 szt cebulek, niestety tylko w niektórych miejscach, mam dużo miejsc w ogrodzie, gdzie cebule po zimie mi gniją, więc sadziłam tylko tam, gdzie jest w miarę sucho

400, nieźle.Taka ilość to będzie szał .
paulina_ns 21:35, 16 mar 2018

Magleska napisał(a)
prześlicznie masz na tej komodzie ....
.u mnie tylko forsycja kwitnąca ,zajączków jeszcze nie wyciągnęłam ,bo porządki generalne muszę najpierw zrobić

Madziu ja porządków generalnych przed świętami nie robię, w taką pogodę wszystko się człowiekowi odechciewa, ale jest światełko w tunelu, prognoza pogody się zmieniła i do środy ma być tak okropnie, później już lepiej
paulina_ns 21:37, 16 mar 2018

kaz742011 napisał(a)

400, nieźle.Taka ilość to będzie szał .

Kasiu powiedziałabym,że to kropla w morzu taka ilością udało mi się obsadzić dwie rabaty i najdłuższej kawałek, chcąc efektu wow potrzebowałbym 3 x więcej, ale kto by to wszystko posadził?
paulina_ns 07:26, 17 mar 2018

No i się zaczęło...teraz u nas temperatura -4, odczuwalna większa,wieje wiatr i delikatnie sypie śnieg, dzisiaj w nocy ma być dużo więcej